Mit takar a kukorica címerezés?
Persze.
kaparsz egy lyukat valahol és bele pottyantasz xd
Mellesleg. Ahol 2 sort kell szedni egyszerre ott sok elmarad (dehát 1 soros címerezés a szokás).
2-3 derékba törik? Miért törne derékba? Húzd ki normálisan.
Egyik írta 2x ment oda, majd vissza (Dehát 2 kerülő). Szerintem elég gyenge teljesítmény, de hát ki mit bír. A meleg meg szerintem elviselhető, fagyos vizet kell vinni, és olyan brigáddal indulni akik 4-5 óra között már kint vannak, viszont délben már jönnek haza (max fél 1). Kesztyű alap mert vág a levél - pláne ha vizes.
hosszú szárú/ujjú öltözet (nálam vékony nadrág és ing a nyerő :D). Fejedre kalap (ne baseball sapit mert a fejedre izzad :D), és a nyakadra valamit nem árt tenni - pl a kalap alá szorítva vagy a hátuljára varrni). A kihúzásra meg vannak tippek hogy is lenne könyebb
én napi 6000-et lazán megkeresem de el se fáradok benne. Az se igaz hogy hektáronként pár szál a tűréshatár. Nálunk 9 szokott lenni (minek van az átjárás).
Dehát ne beszéljetek badarságokat kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!