Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit takar a kukorica címerezés?

Mit takar a kukorica címerezés?

Figyelt kérdés
Szívesen mennék, mert nagyon kell a pénz. Nem félek a sok munkától, meg a melegtől sem nyáron. De mit jelent kukoricát címerezni? És általában nekem kell állnom az utamat? Vagy hogy jutok oda? Esetleg ott is indítanak valami buszt a munkásoknak?
2011. jún. 21. 18:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
de tényleg:D
2011. jún. 23. 11:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Persze.

kaparsz egy lyukat valahol és bele pottyantasz xd

Mellesleg. Ahol 2 sort kell szedni egyszerre ott sok elmarad (dehát 1 soros címerezés a szokás).

2-3 derékba törik? Miért törne derékba? Húzd ki normálisan.

Egyik írta 2x ment oda, majd vissza (Dehát 2 kerülő). Szerintem elég gyenge teljesítmény, de hát ki mit bír. A meleg meg szerintem elviselhető, fagyos vizet kell vinni, és olyan brigáddal indulni akik 4-5 óra között már kint vannak, viszont délben már jönnek haza (max fél 1). Kesztyű alap mert vág a levél - pláne ha vizes.

hosszú szárú/ujjú öltözet (nálam vékony nadrág és ing a nyerő :D). Fejedre kalap (ne baseball sapit mert a fejedre izzad :D), és a nyakadra valamit nem árt tenni - pl a kalap alá szorítva vagy a hátuljára varrni). A kihúzásra meg vannak tippek hogy is lenne könyebb

[link]

én napi 6000-et lazán megkeresem de el se fáradok benne. Az se igaz hogy hektáronként pár szál a tűréshatár. Nálunk 9 szokott lenni (minek van az átjárás).

Dehát ne beszéljetek badarságokat kérlek.

2012. júl. 3. 19:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezt felénk zabolásnak hívják. A címerezést sose hallottam, csak mikor elmagyarázta vlk, h mi ez. :D
2015. jún. 15. 13:51
 14/14 anonim válasza:
53%
Mi nálunk pedi farkalásnak hívják
2017. jún. 27. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!