Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Címerezés vagy dinnyézés?

Címerezés vagy dinnyézés?

Figyelt kérdés
Múlt évben dinnyéztem nyári munka ként.. De most a címerezés felé hajlok, mert több pénz és talán még annyira nem is durva munka mint a dinnyézés. Légyszíves írd le tapasztalataid, te melyiket választanád!
2011. jún. 27. 00:22
 1/6 anonim válasza:
100%

Címerezés ótvar meló!!!

Ha van más lehetőséged, azt válaszd!

Én hála az égnek nem kerültem oda, de van ismerősöm aki címerezett.

Elég durva dolgok vannak ott. Ismerőseim voltak. Barátnőm azt mesélte, hogy pisilni sem engedik az embert, nem állhat ki a sorból, a lányok nem cserélhetnek betétet/tampont, nem kapnak rendesen vizet stb..

2011. jún. 27. 00:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én címereztem, hát nem kellemes munka, bár egy része a kellemetlenségeknek azt hiszem a dinnyézésnél is megvan. De most az első ami nem gyere be az az h 8 órát számoltak fizetésnél, de a gyakorlatban 11 óra is simán megvolt, mire kiértünk a kukoricáshoz és elkezdtük a munkát meg a végén, meg kellett várni mire mindenki kiér és utána indultunk haza stb. Aztán hát valóban nem volt kellemes egész nap a tűző napon dolgozni, de ez megint megvan minden mezőgazdasági munkánál. Aztán hát, szétvágja a kezedet, elfárad a karod, ritka unalmas és monoton. Aztán nem nagyon tudsz közben beszélgetni, csak azzal aki pont a szomszéd sorban van. Eléggé szigorúan ellenőriznek, WC-zési és ivási lehetőség tényleg nagyon korlátolt és hát marhára hajtanak munka közben.
2011. jún. 27. 00:49
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Én évekig jártam a diáktársaimmal címerezni, nem nehéz meló. Mivel nem fattyazás (a fattyú ugye a földön van és hajolni kell, az nehezebb!), hanem címerezés... ez a kukorica tetején van, tehát nem kell kétrét görnyedve mászni.

A dinnyéhez guggolni kell, ráadásul nehéz is!

Mi elmehettünk pisilni, enni, stb, a kutya nem zavart, bár azért lustálkodni nem lehetett.. érthető okokból.

2011. jún. 27. 00:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha viszonylag alacsony vagy, ne menj címerezni, mert nem fogod elérni a tetejét!
2011. jún. 27. 07:49
 5/6 anonim válasza:
Én alacsony vagyok és elértem mindenhol.
2011. júl. 1. 03:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Lol.

ennyi marhaságot. Hát az biztos nem épp a legjobb meló de nem halt bele még senki. Gondolom 2. hozzászóló úrigyerek lehet :D

2012. jún. 30. 22:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!