Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy tegyem túl magam hogy...

Hogy tegyem túl magam hogy rengeteget buktam a forint erősödésén?

Figyelt kérdés
Kint dolgozok külföldön 30 ezer eurót már félretettem 2 év alatt de a 415 helyett 2 héten belül lement az eur/huf 405 re, ami 30 ezer eurónál 300 ezer forint. Nagyon ideges vagyok, mit tegyek? Mielőtt mondanátok hogy úgyis kint vagyok haza tervezek menni nyáron végleg.

ma 07:06
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom nem most tervezed felhasználni. Az euró árfolyama elég gyorsan változik, nyáron általában emelkedni szokott. Nem kéne folyamatosan nyomon követned, csak abban az időszakban, mikor használni akarod majd.
ma 07:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezt én inkább akkor nevezném bukónak ha minden ft-ot eur-ra váltottál volna az 500Ft-os huf/eur árfolyam reményében.

De mivel kint élsz, euroban kapod a fizut, takarékoskodsz ezért nem bukó.

Nem tudom mit akarsz venni ennyi pénzből de akkora a drágaság pl. egy ház vásárlásánál már nem ezen a 300ezren fog múlni a világ dicsősége.

ma 07:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Előtte meg a többszörösét megnyerted. Nem buktál semmit, csak visszaadtál a korábbi árfolyamnyereségből.

Lehet nyárra bőven 415 fölött lesz az EUR...

ma 09:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor gondold el, hogy a nyomorult magyar, rongy forintért güriző melós mennyit bukik folyamatosan?!

Bolond vagy ha addig hazajössz, amíg ez az illiberált őrület burjánzik!

ma 09:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Talán be kellett volna fektetni...
ma 09:45
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 - Akkor is ugyanígy sírna.
ma 09:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!