Mit tehetek? (poker vs. Légy)
Figyelt kérdés
Játszottam fizetős oldalon pokert. Az elején jól ment, de a lényegnél (2 játékos) elkezdett egy légy repkedni a monitoron meg rajtam. Miközben hajkurásztam, el is vesztettem a fonalat. vesztettem. 1500 Eurot. 1 légy miATT!2011. jún. 17. 22:53
1/9 anonim válasza:
Hát sajnos semmit nem tehetsz. :(
2/9 A kérdező kommentje:
vÉGRE KINYÍRTAM! Rácsaptam az elosztót. Nagy megkönnyebbülés, de a pénzem mégiscsak oda!
2011. jún. 17. 22:56
6/9 anonim válasza:
:D:D:D:D:D vagy kamu vagy ne pókerozz. engem legyek soha nem tudnának megzavarni max ha annyian vannak hogy sehogy nem látom a monitort.mikor pókerezel csak a póker van nincs msn, nincs telefon semmi (zene az oké lehet). Egyébként ha 1500 eurót vesztettél akkor biztos hogy jót nyertél így is, ne siránkozz.Amelyik tornán 1500al többet nyer az első azon kb 4k-t nyer, 2,5et a második.
7/9 anonim válasza:
Most vagánykodni akartál hogy elvesztettél 1500 eurót?
8/9 anonim válasza:
lényegnél?heads up-ra gondolsz te majom?
amúgy meg ha 1500 at vesztettél akkorminimum 5-6 ezer eurót is nyertél,
akkor mit rinyálsz???
9/9 anonim válasza:
"fizetős oldalon" hát ilyet még a legnagyobb fishek se mondanak,most nem azért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!