Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akinek tejallergiás a gyermeke...

Akinek tejallergiás a gyermeke az 3 éves kora után is kapja a gyest?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 16:52
 1/7 anonim ***** válasza:
honnan veszed?
2011. jún. 7. 00:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Sehonnan, azért tettem fel a kérdést, mert érdekelne. Pl aki lisztérzékeny állítólag az tovább kapja, de ez se biztos.
2011. jún. 7. 08:28
 3/7 anonim ***** válasza:
nem hallottam ilyenről.. ha így lenne, biztos beindulna a susmus az ál-allergiás gyerekekről
2011. jún. 7. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:
fogyatékos vagy súlyos beteg gyerekek után jár, az allergia nem számit annak.
2011. jún. 7. 17:28
 5/7 anonim ***** válasza:
A tejallergia valójában nem is igazi betegség, hisz elérhető hogy a tünetek visszafejlődnek, a betegség "eltünik" az allergén étrendből való eltüntetésével, megfelelő diétával a gyermek semmiben sem különbözik egészséges társaitól. Ez sajnos nem minden betegségről mondható el igy szerintem nem is lenne igazságos, ha allergiás is kapná. 25 éves korig tudtommal csak nagyon súlyos beteg vagy fogyatékos gyermek után jár, vagy annak aki egyedül él azt hiszem, valójában nem is hallottam senkiről aki ilyen hosszú ideig kapta volna. Én asztmás vagyok abból is a legsúlyosabb kategória sajnos, rohammentő szokott vinni a kórházba időnként, utánanam 21 éves korig járt emelt összegű családi pótlék, addig amig a szakközépiskolát (a technikusival együtt) nappali tagozaton be nem fejeztem.
2011. jún. 7. 17:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az emelt családiról én is tudok, hát elég nehéz ez a tejérzékenység téma, nálunk lehet a gyereket fel se veszik a területileg illetékes bölcsibe, ki tudja hova kell majd elhordanom, hogy kapjon normális tejmentes ételt, szóval ez is elég gázos dolog :(
2011. jún. 7. 21:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Találtam egy linket, ami szerint mégis jár a gyes tovább?

[link]

2011. jún. 15. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!