Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Volt férjem azt...

-Krisztina26- kérdése:

Mit tegyek? Volt férjem azt kérte tőlem, hogy a 2 közös gyermekre mondjam vissza a havi 33%-os gy. Tartás letiltást, és menjek bele havi fix 25 ezer ft-ba, mivel az új kapcsolatából született gyermeke után járó adókedv. -t is beleszámítják állítólag!

Figyelt kérdés
De így nem jogosultak a gyermekeim a negyed éves prémiumból járó tartásdíjra sem,ami negyed évenként kb 25 ezer forint lenne,nem szeretném ha az én gyermekeim kevesebbet kapnának mint ami jár nekik,ha nem megyek bele,fel fog jelenteni,ahol csak lehet,és ha kell elveszi tőlem az egyik gyereket!Ez már zsarolásnak számít???de bizonyítékom erre sajnos nincs,én szavam az ővével szemben!
2011. febr. 23. 13:52
 1/2 anonim ***** válasza:
kezdd el rögzíteni a telefonbeszélgetéseiteket! Persze a tudta nélkül! És ne menj bele!
2011. febr. 23. 15:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, zsarolás. Mostantól csak akkor beszélj vele, ha van diktafonod, ami be van kapcsolva! Minden irásos megkeresést rakj el!

Mi az, hogy feljelent??? Mégis mire fel jelentene fel???

Bele ne menj!

Magyarán azt kéri, hogy mostantól hagyd magad baleknak nézni, mert az neki jó??? Mégis mit képzel magáról???

Na, teljesne kiakadtam!

A gyerkeeidnek JÁR abból a pénzből is bizony, amit ő családi adókedvezményként kap! Meg a prémiumból, meg mindenből!

Eszed ágába ne jusson beleegyezzni!!!!

2011. febr. 24. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!