Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hallottál már az Amway-ről?...

Hallottál már az Amway-ről? Érdemes belevágni vagy ez is csak piramis játék?

Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 07:19
1 2 3 4 5
 41/42 anonim válasza:

Na, ennyi butaságot sem hallottam még, amiket itt olvastam most az Amwayről. Igaz, az első oldalnál tovább nem is bírtam olvasni.

Az Amway NEM piramis. A piramis azt jelenti, hogy az jár a legjobban, aki legfelül van. Itt lehet, hogy te leszel legfelül, de az alattad lévőnek jobban bejön. Nem egy ilyen példa van erre az üzleten belül.

A termékek minősége jó. Egy bizonyos szint után, már elég jó pénzeket tudsz szerezni belőle, az hogy ezt a szintet ki mikor éri el attól függ, hogy mennyi odaadással csinálja. Az én szponzorom 2 hét alatt érte el a 21%-os szintet. Azóta egy egészen magas szinten vannak, és hagy ne mondjam milyen jól megvannak. Csak ezzel foglalkoznak már több éve.

Ha valaki bele akar vágni, akkor egy benne levő sikeres üzletembernél kell érdeklődni, nem pedig az interneten, ahol csak a sajnos nagyon föld alatt lévő magyar mentalitást fogod látni.

Ja, és az Amwaynek több világszínvonalú termékcsaládja van, persze vannak átlagosak is. A világ legjobban működő MLM rendszereként van számon tartva, Amerika egyik legértékesebb vállalata. Szóval ennyit a magyar mentalitásról.

2018. aug. 22. 10:08
 42/42 anonim ***** válasza:

Nem piramisjáték, de nagyban hasonlít, az a különbség, hogy itt van termék a séma mögött, tehát nem nevezhetjük klasszikus értelemben vett piramisjátéknak.

Egyébként magad is el tudod dönteni, hogy érdemes -e belevágni, gondolkozz el rajta pl., hogy gyanús -e, hogy az egyik általuk gyakran hangoztatott érv, hogy "aki le akar erről beszélni, azzal ne foglalkozz, mert csak a sikered útjában áll"? Vagy hogy "csak azon múlik, mennyit keresel, hogy mennyi energiát fektetsz a dologba", nagyvonalúan figyelmen kívül hagyva, hogy a profit a beszervezésen, és az értékesítésen múlik, tehát mindkettőnek van a dolgozó akaratán kívül eső faktora.

Ha ezzel tényleg havi százezreket lehetne keresni minimális energiabefektetéssel, akkor mindenkinek el kellene dobnia kaszát-kapát, és amway ügynöknek állni, de -hál' Istennek- egyelőre nem ez a tendencia.

2019. febr. 20. 21:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!