Mibe fektessek bele?
Axa bankszámla:
Nem kell lekötni és kamatozik.
Bármikor hozzá tudsz nyúlni ha kell, de ugyanakkor mégsem mert nincs a kezedben.
Nincs számlavezetési díj sem meg semmi. Vésztartaléknak tökéletes.
Betehetnéd bankba de ilyen összegnél nem éri meg mert a költségek elvinné a kamatot.
Tippmix, poker és egyebek azért nem jó, mert alapvetően szerencsejáték. könnyen elbukhatod.
A weboldal biznisz már jobb ötlet. Ha sikerül felfuttatnod a lapot (kb napi 5-6.00 látogató) akkor már hozhat napi 1-2- akár 3ezer Ft-ot is. ezzen én is foglalkoztam. Viszont ha nem vagy profi webes szakember ez elég nehéz lesz. Tehát mindenképp kész weboldalt kell venned. Most halottam egy elég jó eladót: [link] esetleg kérdezz rá. Ha megvan a weboldal akkor érdemes nyomnod facebookon,stb..és hamar befut.
Kereskedelemmel megtudod szaporítani a pénzt, de itt egy nagyon jó, eladható cuccra kell specializálódnod Amit biztos hogy el tudsz adni és nem marad rajtad.
Egyenlőre ennyi az ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!