Milyen tényeket, indokokat tennétek bele egy egyetemi rendszeres szociális támogatás iránti pályázatba, hogy az biztos siker legyen?
Tavaly elbuktam, mert nem vagyok mozgáskorlátozott, nincs 6 fülem és nem tartozom semmilyen szélsőséges csoporthoz sem.
Kérlek adjatok jó tippeket, holnap kell leadnom.
én is pont most töltöm az űrlapot
ha hátrányos helyzetű vagy(ez törvényileg meghatározott fogalom utána lehet nézni ki minősül annak) akkor azt mindenképpen írd be illetve csatold a szükséges papírokat
pl árvaság esetén halott szülő anyakönyvi kivonata stb)
ezek az objektív tényezők.. tehát vagy hártányos helyzetű vagy vagy nem
emellett a szülők keresete is számít
van egy összeg ami alatti kereset beszámít
ha albérletben laksz azt is beírhatod mint rászorultsági tényezőt (ehhez azt hiszem a bérleti szerződés kell)
vagy ha messze laksz a sulitól akkor arra is hivatkozhatsz h milyen drága az utazás..
szóval vannak objektív megítélés alá eső tényezők, meg szubjektívak:P
amik vagy meghatják őket vagy nem:)
ja még az is ilyen tényező ha gyógyzereket szedsz rendszeresen
háziorvos felírja neked h milyen gyógyszereket szedsz, lepecsételi, a gyógyszertárban meg mellé írják tételesen h mi mennyi
ezt is beadhatod
:)
ha van testvéred még aki tanul
az is számít!!!
minél több van annál jobb
árvaság,félárvaság
(esetlegesen)halmozottan hátrányos helyzet: fogyatékos szülő,alkoholista szülő,drogfüggő szülő
szülők alacsony keresete(keresetigazolással),vagy keresőképtelenségét igazoló papír
gyógyszereid magas árát igazoló papír
ha van hivatalos szerv(bank,adóhatóság,ilyenek) felé adóságotok,ezt is bele kell szerintem írni,mint ahogy azt is,hogy kinek és mennyi...meg hogy hogy keletkezett,mire vettétek fel,miért nem tudjátok fizetni...ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!