Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Érdemes Forever Living Product...

Érdemes Forever Living Products termékek forgalmazásával foglalkozni?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok???
2011. ápr. 12. 23:47
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

15:10-esnek

Én tudok egyet, ahol nem kell, és nem is tudsz 6 embernél többet behozni a rendszerbe! Ráadásul aki behozza az első embereit, az kapja a legtöbb jutalékot! Érdekel?

2011. ápr. 13. 21:46
 22/32 A kérdező kommentje:

Na amiket én átlátok jó néhány munkahelyet ott sajnos nem ez megy amit te leírtál. Ezeken a helyeken tényleg mindent megcsinálnak a főnök helyett... felénk sajnos ez a jellemzőbb, persze olyan is van amit leírtál.

De ennyi erővel bármilyen cégnél senki nem a csúcson kezdte ugyan úgy ahogy bármilyen másik munkahelyen, senki nem több száz ezreket keresett már első naptól, stb. Nyilván akinek pl a szülei alá toltak 1 jól menő céget ott egyből főnök volt valaki.

Itt is mindenki ugyan úgy kezdte el, épp azzal hogy beszerezze az embereket. Mindenki elítéli az ilyet akkor a tv reklámoktól kezdve a szórólapokat, az akciós újságokat terjesztő összes céget el lehetne ítélni, mert így akarja befolyásolni az embereket. És nekem senki ne mondja, hogy amit megvesz akármilyen boltba az jobban megéri és tutira azt tartalmazza ami rá van írva stb.

2011. ápr. 13. 21:51
 23/32 anonim ***** válasza:

21:46

Érdekel, mondd a nevét és már nézem is.

2011. ápr. 13. 22:43
 24/32 anonim ***** válasza:

22:43

Alap infót az optimacura.hu oldalon találsz. A program neve:

B-life. Erről, mivel pénzügyi területről van szó, kizárólag előadás formájában, egy meghívás keretében hallhatsz teljeskörű információt. A PSZÁF ezt nagyon komolyan veszi. Ott is utána nézhetsz egyébként. Merre felé élsz, laksz?

Csak azért, mert már egyre több városban tartanak ilyen előadást, ami 1 órát vesz igénybe. Ja, és még egy infó: frissen indult hálózatról beszélek, tehát még az első "hullám" csak most kezd partot mosni.

2011. ápr. 14. 10:13
 25/32 anonim ***** válasza:
80%
Viszont az is igaz, hogy én nem akarok senkit sem beléptetni!!! Ezt mindenki maga el tudja dönteni, hogy mivel akar pénzt keresni.
2011. ápr. 14. 10:14
 26/32 anonim ***** válasza:
64%

El kell dönteni először, hogy profi akarsz lenni, vagy csak "próbálkozol". Rengetegen vannak az üzletben, de nyugi, mindenkinek jut hely. A bent lévők között 10ből1 építi aktívan az üzletet. Azok közül akik építik 10ből1 van aki profi, veszi a fáradtságot, hogy építse saját magát. Ha Te a 100ból akarsz az az egy profi lenni az az előnyöd, hogy a többi 99 promózza a terméket, megismerteti az emberekkel, eladja párszor. Te pedig mint profi kártyát osztasz nekik. Elmondod az előnyöket, és segíted a profi tudásoddal.

A kihullás nagy. A 99 amatőr mind kiesik, mert nem hajlandó tanulni, olvasni. Elvégzi a vetést és nem várja meg az aratást. Ha nem akarsz amatőr lenni, hanem pénzt akarsz ezzel keresni, akkor:

Ne keresd meg a barátaidat olyan módon hogy: "elnézést, hogy megkérdezem, van itt egy cég... még én sem léptem be, de ha Te vásárolnál akkor belépnék..." ki az aki erre akármilyen haver belépne???

Profi meghívást akkor tudsz majd tenni, ha olvasol, csiszolod az attitűdöd. Írsz egy hosszú névlistát, tövéről hegyére megvizsgálod a céget, minden kifogást megtanulsz. És ekkor, kezedben a tagsági kártyával mész a haverhoz:

"Te öregem! Találtam valamit, ahol pár hét alatt is rengeteget tanultam. Van itt egy cég egy rakás sikeres emberrel, akik onnan indultak ahonnan Te vagy én. Én ezzel alapozom meg a jövőmet, és szeretném Neked is megmutatni, biztos vagyok benne, hogy Te is sok hasznos infót fogysz hallani arról, hogy milyen lehetőségeid vannak most az üzleti életben."

Ha erre nem jön el, az Ő baja, az attitűdödnek köszönhetően max sok sikert fog kívánni, de sohasem nevet ki a döntésedért. Ez a különbség.

2012. jan. 19. 07:29
 27/32 anonim ***** válasza:
48%

Erre én csak megveregetném a vállát, hogy: "Haver, ha te ebből akarod megismerni az üzleti lehetőségeket, akkor igencsak csőlátásod lett hirtelen."

És igen.. valóban sok sikert kívánnék neki, és ha tovább folytatja akkor az orrára csapom az ajtót.

Sok dolgot lehet tanulni... Igen? Szerintem csak egyet: hogy tudod eladni a terméket. Ez az üzleti tudás max 1%-a. A többit meg nem kötik az orrodra.

a sikeres akarsz lenni, akkor törekedned kell a maradék 99%-ból minél többet megismerni. És ezek nem köthetők egy gyártó termékei köré.

2012. jan. 19. 11:28
 28/32 anonim ***** válasza:
35%

Tegnap számoltam ki, hogy a vásárlóim 73%-a úgy lett, hogy Ők kerestek meg engem, mert valaki mondta nekik, hogy én csinálom. Előéletemből pedig ismertek, hogy sohasem csaptam be senkit. A többi csapattagom nagy része sem vásárolt azonnal, ahogy említettem a dolgot. Tudomásul vette, és amikor szüksége volt rá.

Ez szó szerint vetés és aratás. A kettő között idő telik el. Én tudom, mert a hagyományoz vállalkozásom is ez. Vetés után nem megyek ki másnap kikaparni a magokat és ujjongani, hogy mekkora termés van. Azért viszont kikaparom, hogy ellenőrizzem, hogy csirázik e.

2012. jan. 19. 11:55
 29/32 Zsók Sándor válasza:
Nahát!!! Ekkora b/rmokat. Gözük sincs mi az az MLM. De nem elmagyarázni akarom, hanem csak meg kérdezni: az Állam bármelyik legyen az, nem MLM?
2015. jún. 27. 12:02
 30/32 anonim válasza:

Jó bornak nem kell cégér.... a termékeik negyed annyit sem érnek amilyen áron árulják és hasztalanok. Azon alapúl az egész hogy tudj minnél több embert átverni ezekkel a termékekkel. Milyen érdekes hogy 10 percig magyarázza milyen jó termék mi mindenre jó meg higy milyen elõadásokat tartanak róla. 1 nincs magyar nyelvū leirás a termékrõl hogy mire jó mi a hatóanyag már itt gyanús a dolog. 2 az elõadások arról szolnak hogy a szerény értelmi képességū tömeget hogy tudja befolyásolni azaz 1-2vezetõ aki az adott országba behozta a terméket és hogy gazdagodott meg. Nem gyanús egy kicsit nincsenek aloea vera boltok? Minek ennyi házaló ember ha jó a termék ? Bemennék a boltjukba és megvenném

De nem mert azt a szart marketingelni kell. Hála istennek ez a mūfaj már.leáldouóban van és nemtudják sok szerencsétlen embernek eladni mint a rák ellenszere. Sok daganatos embert vertek át ezek a férgek hogy jó a rákra. Õk busás pénzre tettek szert mások szerencsétlenségébõl. Betiltanám az ilyen szervezeteket.

2017. nov. 10. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!