Kürtőskalács sütésével és forgalmazásával szeretnék foglalkozni mint egyéni vállalkozó . Szükséges valamilyen végzetség? .
Belebux, felejtős!
Már a lángosozás se megy, mert a jó helyeken nagyon sok helypénzt kérnek, a szar helyeken meg nincs forgalom.
Én lángosozni akartam még 2 éve az egyik tesco előtt, hát csak a bódé amit a tesco megszab mint látványképet (mintha nem lenne krvamindegy a kék fehércsíkos kinézetükbe) került volna 1,1 millio forintba. Plusz a felszerelés, + a rezsi + amit magam után fizettem volna.
Kiszámoltam hogy kb 8 év után hozta volna vissza az árát, addig ott sütögethettem volna szorgalmasan, na mondtam hogy kösz akkor nem.
Konyvelo szerint ( pont a heten erdeklodtunk) kell bolti eladoi a nyitasahoz, es plusz pek vegzetseg mivel te sutod!
Engem is erdekelne , hogy tenyleg igy van e mert eleg durva ennyi mindent kernek egy kis kurtoskalacs suteshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!