Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egyéni mintás pólók készítésév...

Egyéni mintás pólók készítésével/forgalmazásával szeretnék foglalkozni. Milyen felszerelésre (eszközökre) lenne szükségem és kb. mennyibe kerül (nek) ezek?

Figyelt kérdés
Legolcsóbban hogy és mennyiért indíthatnék be egy ilyen vállalkozást és mire érdemes odafigyelnem?
2009. júl. 9. 20:33
 1/2 anonim válasza:

én hobby szinten így csinálom:

-Textilfesték.én 710 ft-ért veszem tubusát egy tubus kb. fél pólóra elég.

-olyan tapéta vagy minek hívjam amelyiknek az egyik oldala ragadós(ha sablonnal akarsz dolgozni).

-sablonhoz:még egy olyan szike aminek kör alakú a nyele nem rendes lapos szike,mert azzal nem lehet manőverezni.

-póló

2009. aug. 7. 21:59
 2/2 anonim válasza:
Szitanyomóra és hőprésre lesz szükséged, nem tudom pontosan, hogy mennyibe kerülnek, de nem olcsó mulatság. Ja meg legalább egy vállalkozói engedélyre, ha árulni is akarod őket.
2009. okt. 20. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!