Érdemes Forever Living Products termékek forgalmazásával foglalkozni?
Nem tűnt fel még senkinek, hogy aki elért valamit, vagy sikeres az MLM-ben, az nem idejön nyavajogni meg sírni?
Felnőtt emberek elmennek bemutatóra, legkésőbb a második után el tudja dönteni, hogy abból meg lehet-e élni, aki meg nem annak az volt a tanulópénz. Azért mert valami az egyiknek nem ment, nem biztos hogy a másiknak se sikerül.
Jól kell választani, rengeteg féle van mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. Aki meg nem akarja ne csinálja. Senkinek nem tartják a pisztolyt a fejéhez, hogy lépjen be.
13.22-es
Nem minden MLM lehúzós. Ha meg valami szar (ahogy Írtad) és valaki megveszi iszonyat drágán, akkor ki a hülye?
Miért vette meg? Miért nem tájékozódott előtte?
Nem tud olvasni? Újság, könyv, internet, TV, rádió annyi tájékozódási lehetőség van nyitva mindenki előtt, amennyit akar. Én is voltam a múltkor egy kozmetikai cég bemutatóján (nyitott vagyok mindenre, elmentem és ezután is elmegyek) mutattak egy gépet amivel kezelhetem az arcom és tökre kisimul, persze az 50 éves pofám negyedóra alatt fiatalodik 20-30 évet. Elmondták, bemutatták, meghallgattam és elköszöntem. Ennyi. Szerintem ez így működik, ha nem teszik megköszönöm és továbbállok, de ettől még létezik olyan ami jó, és működik és sokan sikerrel csinálják.
Utolsó:
Amit leírsz annak tökéletes ellenpéldája pl. a Zepter nevű lehúzós bűnszövetkezet. Mivel már minden értelmes ember tudja, hogy sz@rt árulnak drágán, ezért az elmúlt pár évben rászálltak a nyugdíjasokra.
Az alap mese, hogy nyert X ezer forintot csak el kell jönni az előadásra és ott megkapják... Persze a 80 éves Pista bácsi meg Éva néni még olyan korban nőtt fel, mikor nem hazudtak a pofájukba mosolyogva - meg valljuk be öregek is és hiszékenyek - elmennek. Ott persze kiderül, hogy nem X ezret nyertek, hanem a 300e-es légtisztítóból (amit egyébként meg lehet venni 65e-ért Zepter címke nélkül...) kapnak kedvezményt. Persze a hazudozás meg a cumi megy, hogy ez ilyen király, aszmát, rákot, mindent gyógyít. Az öregek meg beszopják, mert öregek.
Mégrosszabb, mikor az ilyen köcsögök házhoz mennek és azt hazudják szegény öregnek, hogy vegye meg részletre, fizesse be az alaprészletet (60K, utána havi 10e, de ha 2 héten belül nem elégedett visszeveszik. Na vissza is veszik, csak a 60K-t nem akarják visszaadni, mert foglaló címszóval van beleírva az apróbetűs 10 oldalas szerződésbe...
Lehet, hogy valahol van a világon valami értelmes MLM rendszer (bár erősen kétlem, a felépítése miatt mindegyik arra épül, hogy a rabszolga húzza az igát, aki meg alapította az munka nélkül húzza a járulékot), de az nem itthon van. Itthon mindegyik pszichológiával és hazudozással játszik.
Utolsó:
Azért, mert Te nem ismersz olyan céget (MLM) ami nem lehúzós, nem jelenti azt, hogy nincs. Sőt Mo.-n is van, csak aki úgy áll hozzá hogy minden MLM szar az soha nem is fogja megtalálni (hála Istennek, mert az ilyen negatív emberek nem is oda valók). Egyébként az említett Zepternek vannak jó termékei, csak szar módszerrel akarják eladni, mert az átlagember nem tudja megfizetni.
Nem a felső tízeret kell megcélozni, hanem a középszintű réteget. Nem termékforgalmazással kell foglalkozni, mert azt Mo-n lejáratták. Vannak másfajta MLM-ek azokat kell megtalálni, és ott nemcsak a vezetők élnek jól, nyitott a lehetőség a kezdők előtt is, ingyenes oktatással, ami munkahelyeken horror összegekbe kerül, azt itt ingyen megszerezheted a munkádhoz. De ha Te nem akarod elhinni, hogy létezik másfajta is, szíved joga, nekem attól nem lesz rosszabb.
Köszönöm a rengeteg véleményt :)
Amúgy meg nem azért de melyik az a munkahely ahol nem az megy hogy a felsőbb beosztásúak meg a főnök alig csinálnak valamit vagy csak a lábukat lógásszák és a többiek meg dolgoznak mint 1 rabszolga???? Csak hogy valaki ezt is mondta negatív dolognak.
Én még most sem tudom eldönteni hogy belevágjak-e vagy sem, sőt egyre nehezebb mert ki ezt mondja ki az :)
De akit én ismerek ott nem ez a nyomulós, házalós izé megy. Néhány ismerősének elmeséli, hogy mik ezek a termékek...és akinek kell az majd szól neki, akinek nem kell az meg semmit nem csinál és nincs erőszakoskodás meg ilyenek. Én ami 2 előadáson voltam ott az döbbentett meg a legjobban, hogy elmesélték hogy mi a helyzet, az ég világon nem akartak az emberre ráerőszakolni semmit. És ennek a cégnek a módszerei azért nem összekeverendők a Zepter átveréseivel meg a sok időset lehúzó csalókkal.
De o lenne a szponzorod? Mert akkor o kapna utanad a jutalekot.
Nemcsak magaval a rendszerrel van gond, hanem ahogy irtam, mar penzt nagyon kevesen tudnak ebbol csinalni, ha most kezdik. Meg 10 eve siman lehetett. Meg lehet probalni, de be kell kalkulalnod, hogy lehet, hogy csak penz es idoeltoltes lesz ez neked.
Igen tudom kapna utánam pénzt...de nekem is megérné szte meg sok vki szerint aki nemrég kezdte :/
Előbb ismerősöknél utána járok, hogy egyáltalán mennyire érdekelne bárkit is és csak utána fogok neki választ adni.
"Amúgy meg nem azért de melyik az a munkahely ahol nem az megy hogy a felsőbb beosztásúak meg a főnök alig csinálnak valamit vagy csak a lábukat lógásszák és a többiek meg dolgoznak mint 1 rabszolga????"
Ne haragudj, de normális helyeken a főnök is dolgozik. Sőt, általában a kevésbé normális helyeken is.
A különbség csak az, hogy amíg a "rabszolga" azt látja, hogy ááá a köcsög főnök megint 10-re jött be a melóhelyre, 2-kor már elment és közben benn volt az irodájában és nem csinált semmit... Addig a valóság az, hogy azért jött 10-re, mert előző hajnali kettőig nyalizott egy flancos étteremben a partnercég főnökének egy szerződésért 5 órán át, egész nap szerződéseket és iratokat bújt és telefonált, majd azért ment el 2-kor mert 6-re le kellett érnie Szegedre egy másik partnercég képviselőjével tárgyalni és nem ártott előtte hazamenni, lezuhanyozni...
Az esetek 90%-ában ez szokott a mögött lenni, mikor a rabszolga azt látja, hogy a főnök nem dolgozik, későn jön és korán lelép. Holott a rabszolga 4-kor betolja a fiókot és másnap 9-ig nem is hallani róla, a vezetőség meg általában kötetlenebb munkában - de legalább annyit ha nem többet - dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!