Hogyan számoltok el a pénzetekkel?
Szeretném írni, hogy mit, mennyiért veszek, hogy visszanézhessem, és tudjam merre megy el a pénzem. Úgy lenne a legjobb, ha kategóriánként külön tudnám írni (élelmiszer, tisztító/tisztálkodó szerek, ruhák számlák, stb...)De ez nagyon hosszadalmas. Hogyan lehetne ezt mégis egyszerűen megoldani?
Köszi a válaszokat! :)
23/L
köszi
tehát ne írjam fel mit veszek hanem csak a kategória táblákba az összegeket? ez jó lesz sztem, köszi :)
konkrétan úgy gondoltam, hogy írd be , hogy ruházkodás vagy gyorsétterem vagy gyémántgyűrű /direkt irreális dolgot írtam/ és ezekre írd, hogy havonta mennyit költesz.
pl: rezsi x Ft
ruha y Ft
biztositások, megtak. z Ft
kocsi h Ft
cigi o Ft
Konditerembérlet uu Ft
és ami nem havi szintü kötelező, azokat lebontva
gyorsétterem r Ft
gyémántgyűrű xxx Ft
könyvek e Ft
stb.
Én a kaját két oszlopba vezetem (gyorskaja + bevásárlás).
Mellette van az utazási költség (bérlet + egyéb utak).
Utána műszaki cikkek (internetes játék előfizetés, kiegészítők, stb).
Mellette egyéb (ebbe rakhatsz minden, nem kajával kapcsolatos bevásárlást, kezdve a 100 Ft-os zsebkendőtől a sminkkészleten át).
Utána pedig albérlet + rezsi díja.
Szerintem csinálj mindenképp személyre szabott táblázatot, amiben tudod, hogy mire fogsz költeni sokat (és rendszeresen), így láthatod annak árát (mint nálam a műszaki cikk, ami külön van rakva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!