Mennyi pénzből gazdálkodtok havonta? (mennyi a család össz fizetése) Hány tagu család vagytok? Kijöttök e a hónap végéig? Van e hiteletek? Szoktatok e moziba színházba járni?
Köszönöm a válaszokat.
22:48-as csak gratulálni tudok Neked is.
Sajnos már most tudom, ha összejön a babánk és gyedre megyek utána nem lesz állásom, a cég megmarad, de kiköltözik Pestről és profilt vált. Ezt a fönököm nagyon őszintén elmondta hogy tudja kötelezö lesz visszavennie, de hosszútávon nem számol velem, vagy keressek most másik helyet, vagy ezt vállaljam.
Szóval a szekér most megy, de ez véget fog érni.
2 fő. Férjem havi 85-100 ezret keres. 8 ezer kajajegy. Nekem nyáron van bevétel pár százezer. Nincs hitelünk.
Havi kiadásunk 120-150 ezer, legnagyobb rész a gáz ami most 78 ezer!! Ha kevés a pénz akkor veszünk ki a bankból.
Moziba színházba még soha nem voltunk évek óta már nyaralni se, de ez nem a pénzen múlik...
22,48-as! Talán dolgozni is kellene, hogy legyen miből fizetni a hitelt, és nem csak a szociális segélyekre alapozni.
22,52-es te pedig fizess albérletre, hadd vegye meg belőle a tulaj a következő lakását is valószínűleg hitelre, amit majd hátra hagy a gyerekeinek. Te mit hagysz hátra???? Az albérleti szerződésedet? :)
apa-anya baba
170000+65000+12000=247000Ft
Hitel:45000Ft
Lakástakarék:25000Ft
Rezsi:40000Ft
Pelus+ez az a babának 15-20000Ft
Kaja:60000Ft
Benzin az autóba:20000Ft
Tisztálkodási szerek: 5000Ft
Ami marad az meg mindig elmegy valahová, mindig közbe jön valami váratlan kiadás, és az öltözködésről nem is beszéltem. Nem járunk sehová sem szórakozni,sem nyaralni, nem cigizünk, semmi káros szenvedélyünk nincs. Az a szerencsénk, hogy a gyereknek nem kell ruhára költeni, mert örököljük.
12:11-es nincs szükség ilyen beszólásokra.
Az ember nem is tudja a közvetlen környezetén kívűl mások hogy élnek.
Nyilván gyerek mellett nem az a cél hogy munkanélküli segélyből éljen.
De erre válaszolt is.
Valaki meg albérletben lakik az miért baj?
Nyilván nem abban a régióban lakik ahol dolgozik is, lakni meg kell valahol, és gondolom nem az utolsó szutyok helyet keresik ilyenkor, és nyilván szeretne saját lakást, de ez ma már hitelből sem könnyű.
Nekem hasznosak az eddig érkezett válaszok. Már csak azért is, mert össze kell kicsit húznunk a nadrágszíjat, ha nem akarunk meredek életszínvonal csökkenést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!