Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi pénzből gazdálkodtok...

Mennyi pénzből gazdálkodtok havonta? (mennyi a család össz fizetése) Hány tagu család vagytok? Kijöttök e a hónap végéig? Van e hiteletek? Szoktatok e moziba színházba járni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 22:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
34%
Ha leírnám, vagy az lenne, hogy biztos kamuzok, vagy pedig elküldenétek melegebb éghajlatra. 6-an vagyunk, nem szűkölködünk, van házunk, 2 kocsink, és nyaralásra is telik.
2011. márc. 5. 22:53
 12/26 anonim ***** válasza:
66%

Szingli vagyok, önnállóan élek. Passzív jövedelmem 35-40 ezer. (Nem segély vagy más állami forrás) Ebből cakkom pakk, albérlet+rezsi, és kaja kijövök. (Tudom, elég minimalista.)

Aztán munkából még 40-50 ezer. Változó. Nem csak rajtam múlik, de van amikor nincsen kedvem különösebben sokat dolgozni és inkább mással foglalkozok.

Ezen kívül mostanában még üzletelgetek is egy kicsit. Ami e hónapban +10 ezer bevételt jelentett.

Független, passzív jövedelmekre törekszem. Jelenleg egy vállalkozáson gondolkozom. Úgy tervezem ha 3-4 hónap alatt behozza az árát, az már jó. Utána színtén majdnem passzív jövedelemforrás lesz. Legalább is addigra, heti 4 óránál többett nem akarok vele foglalkozni.

Hitelem nincsen. Nem szeretem. Ellenben majd lehet, hogy fogok kölcsönöket adni.

Mozit nem szeretem. Színházba pedig egyedűl elmenni csak elszomorítana. Amúgy olykor lenne rá igényem.

Ellenben olvasok.

24/F

2011. márc. 5. 22:59
 13/26 anonim ***** válasza:
63%

kulfoldon elek, a ferjem 6000 eurot keres kb 1.600 000 ft

en nem dolgozok. mindenre telik, jol elunk jarunk nyaralni stb. persze Bp en anno nem igy eltem.

2011. márc. 5. 22:59
 14/26 anonim ***** válasza:
75%

Ketten élünk a párommal, harmincas korúak vagyunk. Gyerek sajnos nincs, próbáljuk egymást boldoggá tenni. Havi jövedelem változó 3 műszakosak vagyunk, és a túlórák mennyiségétől is függ. Minimum 180 ezer és maximum 230 ezer forint közt szokott lenni. Ebből havi kb. 65 ezer a rezsi. Két autót tartunk fenn, mert mikor megismerkedtünk már volt mindkettőnknek, igaz egyik sem sokmilliós példány. Ja és még kajajegyet kapunk, ő 6 ezrest, én 15 ezrest. Az mondjuk viszonylag elég kajára kettőnknek egy hónapra. Lakásra hitel nincs, már ki van fizetve, de felújításra gyűjtünk, kisebb-nagyobb dolgokra: ágycsere, járólapozás, fürdő és konyha felújítás, stb.

Néha kirándulunk, nyaralás a szülők nyaralójában van, csak benzin és kaja amit fizetünk. Néha moziba megyünk, és egyéb kisebb szórakozásra.

2011. márc. 5. 23:13
 15/26 anonim ***** válasza:

anya, apa, baba:)

Férjem 140 ezret keres.

Én kapom a gyedet és a családi pótlékot ez összesen 70 ezer forint.

Tehát 210 ezer forintunk van egy hónapban.

85 ezer forintos lakáshitel törlesztés.

25 ezer forintos személyi hitel törlesztés páromnak.

15 ezer forintos hitelkártya törlesztés nekem.

A rezsi kb 60 ezer egy hónapban.

Sajnos mi nem jövünk ki a pénzünkből.Nekem szerencsére segít a család.Anyukámtól nagyszülőktől szoktunk kapni 5-10 ezer forintot havonta.Legalább a pelust meg a tápszert meg tudom venni a gyereknek.

Életem legrosszabb döntése volt,hogy lakáshitelt vettem fel.3 évvel ez előtt.Akkor még 36 ezer forinttal kellett törleszteni:(

2011. márc. 5. 23:19
 16/26 anonim válasza:

2-en vagyunk albérletbe

szülőktől, mamától kapunk havi:20-30k t

tesóm : programozó : közel 300-at keres...

én: még tanulok, de bolti eladóként 50-60-at

2011. márc. 5. 23:59
 17/26 anonim ***** válasza:
Nettó 900 000 ft. 4. Bőven, marad is. Nincs. Színházba többször, de az egzotikus utak a nyerők, a két ötéves gyerek ezt jobban díjazza.
2011. márc. 6. 00:00
 18/26 anonim válasza:

tegnap 23:59 hát bőven megtudunk élni..

majdnem 400 000 ft-ból tudunk gazdálkodni

lejön a rezsi+albérlet+kocsirészlet+tesóm félretesz mindig.. és én is

így bőven elvagyunk ... néha járunk buliba,egyébként nagyon sehova

2011. márc. 6. 00:25
 19/26 anonim ***** válasza:

Azért nagyon szomorú, hogy aki jól él, az nem meri manapság leírni, elmondani. Szégyen, hogy ezt "kell" szégyellni.

23.13-as válaszadótól szeretném megkérdezni, hogy egy hónapban hogyan elég nekik 21ezer ft kajára? Elnézést, hogy ennyire a zsebetekben turkálok, de valóban nagyon érdekel, hogy milyen kajákat, alapanyagokat, és hol szoktatok venni.

2011. márc. 6. 00:28
 20/26 anonim ***** válasza:

Egyedül lakok, mamám volt lakásában. (végülis albérlet, de nem kér mamám pénzt tőlem)

110 körül van nettoban a fizum havonta, ebből elmegy a hitelre 23 ezer, telefonszámla kb. 10-12, rezsi kb. 15-16 ezer, ill. egyéb költség: 20500, valamint a kocsival kapcsolatos fizetnivalók, a hasamat "szeretem eléggé", nehezen de kijövök hónap végéig.

Inni ritkán iszok, nem cigizek, ritkán járok bulizni, moziba, színházba nem járok.

22/F

2011. márc. 6. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!