Mennyi pénzből gazdálkodtok havonta? (mennyi a család össz fizetése) Hány tagu család vagytok? Kijöttök e a hónap végéig? Van e hiteletek? Szoktatok e moziba színházba járni?
3-an vagyunk:anya,apa,baba:)
Férjem fizetése: 210.000ft (nettó)
Nekem:Gyed+családi:70.000ft
Hitel 110.000ft
Rezsi:60.000ft
A babánknak gyűjtünk szla-ra 10.000ft-ot havonta.
Ritkán járunk szórakozni.
Kijövünk,de nehezen,mert mindig vannak nem várt kiadások.
Hogy mennyi az összes kereset, inkább nem írom le, mert tutira le leszek pontozva... :)
Négyen vagyunk (férjem + 6 hós fiú + 3 éves kislány + én). Szerencsére bőségesen kijövünk, félretenni is tudunk. Hitelünk nincs, két saját kocsi + két ingatlan (házunk + nyaraló) van a tulajdonunkban.
Járunk moziba, színházba, koncertekre megújult erővel (terhességem végén + babó 3 hónapos koráig nem mentünk sehova), gyerekekkel különféle helyekre kirándulni, welnesshétvégére.
Ti, kedves kérdező?
Azta Te egy varázsló vagy ennyiből. Ezt hogy csinálod?
Én még most vagyok a gyerekvállalás előtt, és úgy szeretnék neki indulni, hogy tudjak kicsit spórolni, eddig szerencsém volt nem volt rá szükségem igaz inkább többet dolgoztam, több helyen.
2-en élünk párommal.
Diákhitel: 60.000
Ösztöndíjak: 30.000
Ebből elmegy kollégiumra: 30.000
Mi csak ilyen egyszerűen... De van, hogy 2-3 napig kenyéren és vízen élünk, viszont nem kocsmázunk, nem dohányzunk, nem járunk bulizni. Pénzt csak ételekre költünk (nem étterem, én főzök) és iskolai dolgokra.
22:42-es én sem írom le inkább a mostani fizetésünk.
A gyedet viszont csak a bejelentett után fogom kapni ami 120000.-és dolgozni sem tudok pluszba, így nagyjából 150000.- esik ki a büdzséből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!