Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki mit gondol a telc nyelvvizs...

Ki mit gondol a telc nyelvvizsgáról és arról, hogy ceruzával kell írni és ezért akár mikor beleradírozhatnak?

Figyelt kérdés
ÉS nekem mindig pár ponton múlik az egész vizsgám és kezd már egy kicsit elegem lenni belőle. Illetve, hogy a felülvizsgálati kérelem megírása mennyire szokott sikerrel járni?
2011. febr. 16. 21:53
 1/8 anonim válasza:
Miii??Ceruzával kell megírni egy nyelvvizsgát???
2011. febr. 16. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Én a Rigó utcában (Bp.)tollal tölthettem csak ki! Mondjuk eszembe sem jutott volna ceruzával megírni:)))
2011. febr. 16. 22:17
 3/8 anonim válasza:
84%
Azért kell ceruzával írni, mert géppel javítják. Ha ez nemtetszik, menj máshova ahol írhatod tollal.
2011. febr. 16. 22:57
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Igen, tényleg cerkával kell, ezen én is meglepődtem. Tiszta Amerika :)

Nekünk ECL-en már akkor sem fogadták volna el, ha a hallásutániban átsatírozom az egyiket, és úgy írom helyette a másikat. Hiába jó a 2.

2011. febr. 16. 23:32
 5/8 A kérdező kommentje:

Persze az tény,hogy mehetek máshova is....de miután már megvan a fele, így eddig nem akartam egy másik fajta vizsgába belefogni, de kénytelen leszek.

De könyörgöm egy szkennelő nehogy már ne vegye be a tollat.

2011. febr. 17. 09:16
 6/8 anonim ***** válasza:

TELC nyelvvizsgát csináltam és percig sem csináltam magamnak gondot abból, hogy ceruzával kell kitölteni. Egyszerűen nem merült fel bennem, hogy bele akarna bárki is radírozni... sikerült is a vizsgám.

Bár, ha jobban belegondolok, és mondjuk nem sikerül, akkor is előbb jutott volna az eszembe, hogy NEM VOLTAM ELÉG FELKÉSZÜLT, mint az, hogy beleradírozva manipulálták a végeredményt.

Sokféle akkreditált nyelvvizsga létezik, válassz másikat, ha ezzel fenntartásaid vannak.

2011. febr. 17. 10:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha mindig pár ponton múlik, akkor inkább feküdj neki a tanulásnak. Ha nem 58-60% körül mozogsz, hanem jóval többet tudsz, akkor nem kell ezen aggódni.
2012. jan. 2. 11:22
 8/8 anonim válasza:
egyébként nem úgy scannelik be, hanem megvilágítják, és egy grafittal satírozottról másképp verődik vissza a fény mint a tollal satírozottról.
2012. jan. 9. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!