Mi a véleményetek a TELC Német B2 típusú nyelvvizsgáról?
Én most voltam augusztusban, és nem vok túl jó véleménnyel róluk. Például, ha rossz idő lett volna nem tudom mit csinálunk mert csak egy kevéssel a vizsga előtt engedtek be minket az épületbe, aztán mikor megírtuk a tesztet ki is küldtek minket. Arról nem is beszélve, hogy a teszt írást felügyelő két tanár végigbeszélte azt az időt amíg mi vizsgáztunk!! de persze senki nem mert szólni, én se, mert nem akartam, h kiszúrjanak velem...lehet, h mást nem zavart de én nem tudok úgy koncentrálni, h beszélnek a fejem felett...
Szóval nekem sajnos ilyen volt az első nyelvvizsga tapasztalatom. :S de azt hiszem , és remélem, h ez ritka eset.
igen, igaz, hogy csak ceruzával szabad...:S és fontos, hogy ne rotring ceruza legyen, mert azt állítólag nem érzékeli a gép...persze nekem ezért se szóltak..
nem akartalak idegesiteni titeket, csak sajnos nekem ez volt a tapasztalatom.
Ha kapok egy email cimet akkor szivesen elkuldom a teszteket vagy megirhatod, h hogyan jutassam el hozzad
Ide tudod küldeni:
delfin222@freemail.hu
Előre is köszi szépen. És engem nem rémisztettél el ennek ellenére sem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!