Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Aegonos magánnyugdíjpénztáraso...

Aegonos magánnyugdíjpénztárasok? Mennyi a reálhozamotok?

Figyelt kérdés
Átlépő vagyok,ezért még nem látom,de 1.900.000 tőkém, és 707.000 hozamom van.Hasonló értékekkel mit ír nektek a rendszer?
2011. febr. 13. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Az Aegon honlapján van reálhozam-számítás. Csak szerintem irreálisan magas összeget ad meg.
2011. febr. 14. 10:44
 2/5 anonim ***** válasza:
a férjemnek 2 hónappal ezelőtt 91ezer ft reálhozamot írtak, ahhoz képest tegnap néztük már lecsökkent 51 ezerre. Mire oda jutunk, hogy fizetnének, nem marad belőle. Jól ki van ez találva.
2011. jún. 28. 17:01
 3/5 anonim válasza:
Én ma kaptam meg, 100.600,- Ft-ot.
2011. aug. 3. 22:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Utolsó!Gratula!

Postán vagy számlára?

A vezetékneved alapján elöl vagy a névsorban?

Mennyi reálhozamot írtak amikor ,megnézted régebben/ha megnézted/?

KÖSZI!!!

2011. aug. 8. 14:26
 5/5 anonim ***** válasza:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 06-28 17:01

mi is ma kaptuk meg, postai úton kértük. A vezetéknevünk P-vel kezdődik, és annyit kaptunk, ami a honlapon fel volt tüntetve, tehát nem vontak le semmit (mert sokaktól hallottam, hogy 10ezerrel kevesebbet kaptak) A férjem 57ezret, én 15ezret kaptunk.

2011. aug. 8. 15:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!