Aegonos magánnyugdíjpénztárasok? Mennyi a reálhozamotok?
Figyelt kérdés
Átlépő vagyok,ezért még nem látom,de 1.900.000 tőkém, és 707.000 hozamom van.Hasonló értékekkel mit ír nektek a rendszer?2011. febr. 13. 23:14
1/5 anonim válasza:
Az Aegon honlapján van reálhozam-számítás. Csak szerintem irreálisan magas összeget ad meg.
2/5 anonim válasza:
a férjemnek 2 hónappal ezelőtt 91ezer ft reálhozamot írtak, ahhoz képest tegnap néztük már lecsökkent 51 ezerre. Mire oda jutunk, hogy fizetnének, nem marad belőle. Jól ki van ez találva.
3/5 anonim válasza:
Én ma kaptam meg, 100.600,- Ft-ot.
4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó!Gratula!
Postán vagy számlára?
A vezetékneved alapján elöl vagy a névsorban?
Mennyi reálhozamot írtak amikor ,megnézted régebben/ha megnézted/?
KÖSZI!!!
2011. aug. 8. 14:26
5/5 anonim válasza:
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 06-28 17:01
mi is ma kaptuk meg, postai úton kértük. A vezetéknevünk P-vel kezdődik, és annyit kaptunk, ami a honlapon fel volt tüntetve, tehát nem vontak le semmit (mert sokaktól hallottam, hogy 10ezerrel kevesebbet kaptak) A férjem 57ezret, én 15ezret kaptunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!