Annyira nyomják az új bankót, hogy szinte mindig ropogós jön az ATM-ből?
Azt hiszem kissé kalandos kérdés, ha megpróbáljuk összekapkodni, mikre is vagyok kíváncsi...
Először is: egyáltalán általános a tapasztalat, hogy a bankautomata rendszerint tökéletesen friss, ropogós bankjegyeket oszt kp-felvételkor, vagy pl a Te esetedben nem mindig ÉS tökéletesen friss?
Másodszor: Ennyire "gyártják", vagy ekkora felhalmozott készletek lapulnak belőle méretes lóvéraktárakban?
Harmadszor: ha "röptében" gyártják nekünk (minimális raktárkészlet, ami érthetőbb is lenne ugye...), akkor mégis mekkora költség lehet hónapról hónapra annyi ropogósat hadrendbe állítani, amennyi az összes automatás kp-felvételre elég?
Kiegészítés: (persze csak ha minden a gyanúm szerinti) Nem esélyes, hogy megéri kp-t előállítani, senki se essen abba a tévedésbe, hogy párszáz (?) forintért 10000-es bankó jó biznisz... Ezt még én is tudom :) A többiben viszont sejtem, hogy tévedek, de hol? (remélem sokféle jó megfejtés érkezik, és akár az igazság is a bennfentesektől:)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!