Mennyit költötök havonta cigire és alkoholra?
alkoholra éves szintem 5-6ezer (szilveszterkor és szülinapkor 1-1 üveg pezsgő vagy likőr)
cigire eddig havi 5ezer körül,de csak párom cigizik,leszokóban,most már 1 hétre elég 1 dobozzal,igy max 3ezer
plussz perzse ha ajándékba viszünk,mint pl most karácsonykor család férfitagjainak,de az más
piára max 5 rugó, ez is főleg sörből áll.
bagóra? nos, töltöm a cigit, egy pakk 555ft, nem szívok ipari mennyiséget, lehet is variálni, hogy melyik cigibe mennyi dohányt teszel. szóval ez is kb 5 rugó
azt mondom, hogy ennyi luxust még megengedhetek magamnak, csokira, üdítőre, chipsre pl egyáltalán nem költök.
Nem iszom és nem dohányzom szóval 0ft.
Van egy kedves ismerős család akik mindhárman(apa,anya,fiuk)meloznak és mindig sirnak h nincs zsé,a ház rájuk omlik majdnem.Na ők elszivnak egy fizetést hárman,amugy isznak is a szülök szerintem szóval az ilyet nem tudom sajnálni.Amúgy én is max.ajándékba veszek piát.
cigi 0
alkohol változó, 10-20 ezer / hó, jó minőségű borokat (vacsorához) és whiskyt szoktam venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!