Most akkor bemenjek a munkaügyibe?
Én úgy tudom a TB a munkahely megszűnése után 30 napig érvényes de hogy iskolával ez hogy van azt nem tudom.
De miért nem dolgozol inkább?ha már a sulit nem bírod csinálni...!
Ha nem fogsz sem dolgozni sem tanulni, akkor mit fogsz csinálni?
Ha nem akarsz dolgozni, akkor minek mennél a munkaügyibe? Járadékra nem vagy jogosult.
Én 20 éves vagyok, szintén nem tanulok, pályakezdő munkanélküli vagyok.
Novemberben voltam a munkaügyibe, és felvilágosítottak, hogy sem járadékot nem kapok (bizonyos idejű munkaviszony szükséges hozzá) és TB-t sem, hiába hogy bejelentettek munkanélkülinek.TB-re azonnal jogosult leszel amint elkezdesz dolgozni, vagy tanulni. Mellesleg a TB-t magadnak is fizetheted, nekem a hölgy a munkaügyibe azt mondta nincs több havi 5000 Ft-nál.
Csak akkor menj be ha regisztráltatni akarod magad, vagyis regisztrált álláskeresőként nyilvántartásba szeretnéd magad vetetni, de ez sajnos szart se ér...tapasztalat. Az álláskeresői járulékhoz-(munkanélkülihez) 200nap munkaviszony kell, az kicsivel kevesebb mint 7 hónap.
Egy biztos, a szüleid nem fogják jó szemmel nézni azt hogy otthon lógatod a lábad, valamit csinálni kell. A pénzre neked is szükséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!