Milyen iratok kellenek a munkaügyibe ha regisztráltatni akarom magam?
Személyi, lakcím - ezeket tuti elkérik, tb, adó, jogsi.. amiket nem feltétlenül kérnek el, de a számát fel kell írnod a jelentkezési papírra.
Kellenek a végzettséget, nyelvtudást - ha esetleg volt gyakorlatot igazoló papírok, bár tőlem a XI. kerületben nem kérték el, csak be kellett diktálni mindent. Barátnőmtől megyeszékhelyen viszont elkérték, szóval inkább vidd magaddal.
Azt, hogy nem jár semmi úgyis szépen el fogják mesélni, akár tudod akár nem, meg kapsz egy kiskönyvet amibe be kell írnod a jelentkezéseid. Nekem 3 hónappal később kell újra megjelenni. (én 25 felett vagyok, így abszolút semmi se jár)
25 alatt (először annak néztek) lehet menni tanfolyamokra, kapsz utazási támogatást állásjelentkezéshez, részt vehetsz az együttműködő programukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!