Ha okt.1-től regisztrálok a munkaügyibe, és jogosult vagyok álláskeresési járadékra, mikor kapok először pénzt?
Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 07:07
2/4 anonim válasza:
Novemberben kapsz. Én szeptember 9-től vagyok regisztrálva és arra jogosult, és így jár októberben majd először, mert utólag fizetik ki az álláskeresési járadékot mindig, és nem előre. 28L
3/4 anonim válasza:
November 7-körül. Attól függ hogy posta viszi vagy átutalással megy. Átutalással hamarabb megkapod az a hetedike a postai kb. 10.-e
4/4 anonim válasza:
Szia! Bocs az offért, de az álláskeresési járadékhoz elég,ha beregisztrálsz a munkaügyibe, mert pl nekem megszűnt a munkahelyem,de nem voltam bejelentve,utólag derült ki, és én is kíváncsi lennék erre!Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!