Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi történik, ha vásároltam...

Mi történik, ha vásároltam egy terméket vaterán, de most mégsem szeretném megvenni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 00:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%
10:29 vagyok. utolsonak: Teljesen egyetertek, en csak azt akartam mondani, hogy az a sz@rrago, aki akkor perel,(TEHAT BIROSAGRA MEGY!!!) ha tulajdonkeppen nem is eri anyagi kar. Ha valaki ez esetben perel, akkor feltetelezheto, hogy nem tudna ugyanazokkal a feltetelekkel masnak eladni a termeket, tehat ott valami bibi van.Most Te kepes lennel birosagra jarkalni egy vateras termek miatt, meg akkor is ha pl. az egy 300e ft-os laptop? Es a vevo elnezest kert, meg minden? En biztos nem...
2011. jan. 3. 11:11
 12/21 anonim ***** válasza:
60%

És ha te ugyanezt a neked 300ezret érő laptopot 10ezerért nem tudnád megvenni, mert az eladó meggondolta magát akkor sem? És ha emiatt nem vettél másikat, és eszköz rendelkezésre nem állása miatt buktad a munkádat, akkor sem?

Hadd döntse el ezt az a fél, aki érintett. Ha neki kára van abból, hogy a szerződött fele visszalép és nem teljesít, már hogy a fenébe ne mehetne bíróságra?!?

2011. jan. 3. 12:18
 13/21 A kérdező kommentje:
Nálunk egy 3200 ftos dvdröl van szó... sikerült megbeszélnem az eladóval, köszönöm a válaszaitokat!
2011. jan. 4. 11:41
 14/21 anonim ***** válasza:
84%
12:18 asnak: ha megertened, akkor itt most abszolut nem errol volt szo. Mikor vettel Te a vateran 10E-ert egy 300Ezres laptopot? Amugy akkor sem, mert nem vagyok szarrago. en elhiszem, hogy Te ilyen dolgokrol almodsz, de sajnos nem ez a valosag. Nekem csak 103 ertekelesem van a vateran, tobbszor adhattam volna negativot, de egyszer sem adtam. Szarragoktol kaptam tobbszor, mint elado, nem mint vevo. De 1 kivetelevel az osszeset torolte a vatera, mert be tudtam bizonyitani az igazat. A vatera pont az miatt szar, mert egyes emberek egybol perrel fenyegetnek. Meg persze az miatt is mert hulyegyerekek mindent leutnek, aztan meggondoljak magukat.
2011. jan. 4. 16:17
 15/21 anonim ***** válasza:
69%
Nézd, te a jogaiért kiálló, szerződés szerint teljesíteni próbáló embert szarrágónak nevezed. Én meg nem. Ennyi.
2011. jan. 4. 17:46
 16/21 anonim ***** válasza:
En azt nevezem szarragonak aki kepes egy 3000ft-os dvd-er BIROSAGRA jarni.Meg teged....
2011. jan. 5. 16:59
 17/21 anonim ***** válasza:

"aki kepes egy 3000ft-os dvd-er BIROSAGRA jarni"

Így van! Ahelyett, hogy ha már megvette, át is venné, és ki is fizetné! Na, csak megtértél!

2011. jan. 5. 17:16
 18/21 A kérdező kommentje:
Nyilván nem önszántamból járkálnék én jókedvemben 3000 ftos dvd miatt biroságra (tehát nem én vagyok az általatok szarrágoként emlegetett valaki), hanem csak a másik fél szivatna ezzel, sztem emberek vagyunk , van szánk, meg tudjuk beszélni emberi módon az ilyen szitukat,nem vérre megy a dolog és sztem te se vennéd meg dupla árért a dvdt vaterán ha rá egy hétre kihozzák fele árbol ugyanazt a dvdt.
2011. jan. 6. 11:05
 19/21 anonim ***** válasza:

Ja, és ha veszek egy autót, utána kijön az utódja, és az enyémnek leesik az ára, akkor pedig visszamegyek a kereskedőhöz, hogy nekem a múlt héten többért adta, adja vissza a különbözetet!

Te ezt a dvdt megvetted, csak még nem fizetted ki. 1500forinton szarrágsz. Sem a jog, sem az igazság nem a te oldaladon van, csak az eladó méltányosságára számíthatsz. Ő valószínűleg le fog mondani a jogairól, te meg élvezed az ő jóindulatát.

2011. jan. 6. 17:23
 20/21 A kérdező kommentje:
Milyen nagy szerencsém van h a kedves eladóm mennyivel kulturáltabb felfogású ember mint te, mivel vele ezt teljesen normálisan meg tudtuk beszélni...és egy auto és egy dvd talán nem azonos értékben van...
2011. jan. 6. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!