Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért állnak ellenségesen az...

Miért állnak ellenségesen az emberek hozzám csak azért mert sok pénzem van?

Figyelt kérdés
..amiért meg is dolgoztam! 2 egyetem, 3 nyelvvizsga, amióta az eszemet tudom, tanulok. 32 évesen felsővezető vagyok, rengeteget dolgozom és nagyon jól keresek, mindenem megvan. Mégis úgy érzem hogy sokan rossz szemmel néznek rám ezért.
2011. jan. 2. 23:11
 1/10 anonim ***** válasza:
jó Neked,-ezt SZÍVBŐL mondom :)
2011. jan. 2. 23:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Irigység. Nálam is hasonló a helyzet, pedig nem vagyok arcos, vagy sznob és sosem menőzöm a dolgaimmal.
2011. jan. 2. 23:25
 3/10 anonim ***** válasza:
És most mi a gond? Tényleg érdekel mások véleménye??
2011. jan. 2. 23:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Mert irigyek, ez van.

Sajnos az emberek többsége még rosszindulatú is, ezért rögtön arra gondolnak, hogy biztos nem tisztességes úton szerezted a pénzed :(

2011. jan. 2. 23:34
 5/10 anonim ***** válasza:
25%
Ez nem irigység ami az emberekben van,hanem a keserűség és a kilátástalanság.Mert van rengeteg tanult diplomás ember aki az éhenhalás szélén áll.Persze,hogy igy reagálnak arra akinek végül is lehetnének a helyében.
2011. jan. 2. 23:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Én pl lesz@rom mennyi pénzed van, remélem ettől boldogabb lettél :D
2011. jan. 3. 01:42
 7/10 anonim ***** válasza:

23:41 azért azok az emberek maguk is tehetnek arról, hogy ilyen helyzetben vannak.

Aki nagyon akar, és hajlandó dolgozni érte, az meg tud élni ma Magyarországon.

Aki azt hiszi, hogy megcsinált egy diplomát és innentől már csak a sült galambot kell várnia, az nagyon el van tévedve.

Nem keserű, hanem lusta. Már az esetek többségében.

2011. jan. 3. 09:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ellenségesek az emberek hozzád, csak te gondolod ezt. Írod is: "úgy érzem". És talán azért, mert nem teljes a lelki békéd. Szerintem ezen érdemesebb gondolkoznod, nem azon, hogy más mit gondol.
2011. jan. 3. 09:47
 9/10 anonim ***** válasza:

"Mégis úgy érzem hogy sokan rossz szemmel néznek rám ezért."

Nem kéne ennyire adni mások véleményére.

2011. jan. 3. 11:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Sőt, mások VÉLT véleményére.
2011. jan. 3. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!