Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Londonban (külváros) mire...

Londonban (külváros) mire elég havi 1200 font? Kint élő, kint dolgozó, ill. emberek véleményére lennék kíváncsi hogy most 2011-ben mire elég?

Figyelt kérdés

Szeretném megtudni ha kimennék melózni, mert ennyit ajánlanak ilyen külsö részekre lehet menni, hogy KENT,sussex, oxfordshire meg hampshire. Ott mennyire elég ha heti 90 fontért adnak szobát is?

Napi kaja mennyi lehet kb fontban ?

Mennyit lehet félretenni havonta?

Tapasztalatok?

2011. szept. 15. 10:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Jó a havi 1200 font. Elég lesz.
2011. szept. 15. 10:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Én havonta mindenestül 900 fontot fizetek csak a lakásért.Igaz,én nem lakom több idegennel egy fedél alatt.

Ha csak szobát bérelsz,és vállalod,hogy másokkal élj,tudsz alkalmazkodni,akkor 90-100 fontért már tudsz bérelni szobát hetente.Ebben az esetben ha 100 fonttal számolok.(inkább többet mint kevesebbet) akkor egy szobáért havonta 400 fontot fizetsz.

A kaja nem vészes,bár tőled függ,hogy mire és mennyit költesz.Az egészséges ételek(gyümölcs,rozskenyér stb) elég drága(nem hiába vannak elhízva az emberek) Ha nem vagy kajában válogatós,és nem vagy nagy étkű ember,akkor ajánlom a LIDL,Tesco,Sainsbury,Iceland üzleteket..Ezeken a helyen tudsz olcsó kajákat venni..

Nem írom,hogy mennyi a kaja mert ezt csak te tudhatod..

Mi hárman vagyunk,és mi hetente 40-50 fontot költünk kajára..(és nem veszünk extra dolgokat..minden nap főzöm.)

Hogy mennyit lehet félre tenni?? ez is rajtad áll..

2011. szept. 15. 10:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Még valamit.Dohányzol?? Mert a cigi és a pia nagyon drága itt kint..(mi nem dohányzunk)
2011. szept. 15. 10:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az 1200 font az elég. Én 850 fontből még félre is tudtam tenni 100-150 fontot, szóval bőven elégnek kell hogy legyen, hacsak nem szórod a pénzt. Ha viszont saját lakásban akarsz lakni, nem csak szobában, akkor kevés. Én kajára olyan 20-25 fontot költök hetente. De sok minden függ attól, hogy milyenek az igényeid.
2011. szept. 15. 10:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem nem dohányzom,úgy terveztem 300 fontot hazaküldenék havonta,vagy az úgy nagyon spártai?
2011. szept. 15. 11:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 300 fontot tudsz hazaküldeni, ha odafigyelsz a költekezésidre.

Én 1450 fontot keresek jelenleg és így költök egy hónapban:(De én nem idegenekkel lakom együtt, ezért többet költök szállásra)

Szállás:700 font rezsivel/hó, saját kis garzon

Közlekedés: 106 font/hó

Bevásárlás: 110-120 font/hó

Szórakozás: 150 font

2011. szept. 15. 12:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Mivel keresel 1400at havonta ha megszabad kérdezni?:)
2011. szept. 16. 10:41
 8/8 anonim válasza:
Ha nem garzont, hanem szobát bérelsz, akkor ki lehet belőle jönni. Jó, ha a munkahely valahol a közelben van, nem a belvárosban, mert akkor a tömegközlekedésre szép pénzt kiadsz egy hónapban. 150 fontot félre lehet tenni havonta kicsit spártai életformával, amibe azért normális élelmiszerek vásárlása simán belefér, a kaja nem drága kint.
2012. ápr. 8. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!