Londonban (külváros) mire elég havi 1200 font? Kint élő, kint dolgozó, ill. emberek véleményére lennék kíváncsi hogy most 2011-ben mire elég?
Szeretném megtudni ha kimennék melózni, mert ennyit ajánlanak ilyen külsö részekre lehet menni, hogy KENT,sussex, oxfordshire meg hampshire. Ott mennyire elég ha heti 90 fontért adnak szobát is?
Napi kaja mennyi lehet kb fontban ?
Mennyit lehet félretenni havonta?
Tapasztalatok?
Én havonta mindenestül 900 fontot fizetek csak a lakásért.Igaz,én nem lakom több idegennel egy fedél alatt.
Ha csak szobát bérelsz,és vállalod,hogy másokkal élj,tudsz alkalmazkodni,akkor 90-100 fontért már tudsz bérelni szobát hetente.Ebben az esetben ha 100 fonttal számolok.(inkább többet mint kevesebbet) akkor egy szobáért havonta 400 fontot fizetsz.
A kaja nem vészes,bár tőled függ,hogy mire és mennyit költesz.Az egészséges ételek(gyümölcs,rozskenyér stb) elég drága(nem hiába vannak elhízva az emberek) Ha nem vagy kajában válogatós,és nem vagy nagy étkű ember,akkor ajánlom a LIDL,Tesco,Sainsbury,Iceland üzleteket..Ezeken a helyen tudsz olcsó kajákat venni..
Nem írom,hogy mennyi a kaja mert ezt csak te tudhatod..
Mi hárman vagyunk,és mi hetente 40-50 fontot költünk kajára..(és nem veszünk extra dolgokat..minden nap főzöm.)
Hogy mennyit lehet félre tenni?? ez is rajtad áll..
Szerintem 300 fontot tudsz hazaküldeni, ha odafigyelsz a költekezésidre.
Én 1450 fontot keresek jelenleg és így költök egy hónapban:(De én nem idegenekkel lakom együtt, ezért többet költök szállásra)
Szállás:700 font rezsivel/hó, saját kis garzon
Közlekedés: 106 font/hó
Bevásárlás: 110-120 font/hó
Szórakozás: 150 font
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!