A zepter céges munka ugye becsapás?
Irodai munka néven hirdettek munkákat, de utánaolvastam és nekem úgy tűnik, hogy ügynöki munka...
Szerintetek is becsapás?
Csodás... ügynöki munka nem érdekel. Ez már a második eset, hogy ilyenbe botlok. Annyira idegesítő, hogy munkát keresne az ember, és akkor még megpróbálják átvágni.
Köszi a válaszokat azért, kaptok egy-egy zöld kezet. :)
Az ilyen ügynöki munkákat mindig irodaiként tüntetik fel. Viszont ha csak az irodában vagy nem lesz pénzed, rákényszerülsz hogy értékesíts. Anno bankban dolgoztam, és rengeteg panasz jött a zepter-re, mert idős néniket hívtak bemutatóra, és mondták h havi részletekben kifizethetik pl. az infralámpát most még nem is kell fizetni. Aztán ment ki nekik a banktól a levél, hogy áruhitelt vett fel, és kezdik vonni a havi törlesztőt.
Annyi a munkád h embereket elhívogatsz bemutatókra, jól átveritek Őket, aztán meg fizethet. Ne dőlj be. Ráadásul drágák a cuccok. Ki vesz meg egy lábast 100 ezerért?
Remélem segített a válasz. Ugyanigy a boritékolásos meló is átverés.
Üdv:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!