Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A zepter céges munka ugye...

A zepter céges munka ugye becsapás?

Figyelt kérdés

Irodai munka néven hirdettek munkákat, de utánaolvastam és nekem úgy tűnik, hogy ügynöki munka...

Szerintetek is becsapás?

2010. dec. 19. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az becsapás, hogy irodai. Ha ügynök akarsz lenni, akkor dolgozhatsz náluk.
2010. dec. 19. 15:35
 2/5 anonim válasza:
100%
ja az nem irodai munka lesz... egyszer mindenki bedől ennek, szal nyugi =D
2010. dec. 19. 15:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Csodás... ügynöki munka nem érdekel. Ez már a második eset, hogy ilyenbe botlok. Annyira idegesítő, hogy munkát keresne az ember, és akkor még megpróbálják átvágni.

Köszi a válaszokat azért, kaptok egy-egy zöld kezet. :)

2010. dec. 19. 15:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen ügynöki munkákat mindig irodaiként tüntetik fel. Viszont ha csak az irodában vagy nem lesz pénzed, rákényszerülsz hogy értékesíts. Anno bankban dolgoztam, és rengeteg panasz jött a zepter-re, mert idős néniket hívtak bemutatóra, és mondták h havi részletekben kifizethetik pl. az infralámpát most még nem is kell fizetni. Aztán ment ki nekik a banktól a levél, hogy áruhitelt vett fel, és kezdik vonni a havi törlesztőt.

Annyi a munkád h embereket elhívogatsz bemutatókra, jól átveritek Őket, aztán meg fizethet. Ne dőlj be. Ráadásul drágák a cuccok. Ki vesz meg egy lábast 100 ezerért?

Remélem segített a válasz. Ugyanigy a boritékolásos meló is átverés.

Üdv:

2010. dec. 19. 15:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Legközelebb óvatosabb leszek az "irodai munkákkal", mer sem ügynökösködni nem akarok, sem embereket átverni nem lenne pofám. :)
2010. dec. 19. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!