Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Zepter azon belöl a Bioptron...

Zepter azon belöl a Bioptron lámpa értékesítésről, mint munka ki tud valamit mondani?

Figyelt kérdés
Felmerülő álláslehetőség van a bioptron lámpa kapcsán... ezt kellene értékesíteni illetve a többi ilyen gyógyászati terméket... milyen munka ez? megéri belevágni? szép és jó minden amit mondanak róla...de nem tudom ennyire egyértelmű e... szóval ha valaki dolgozott/dolgozik ezen a területen az szóljon legyen oly kedves hogy mik a tapasztalatok!? egyébként fix fizetés is van vagy csak eladás után azaz teljesítmény arányosan működik? várom a hozzászólásokat...előre is köszönöm
2011. aug. 30. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:

EL kell adni bármi áron, ennyi. Rá kell szállni a nyugdíjasokra, minden szépet és jót (és azt is aminek a fele sem igaz) rájuk kell húzni, eladni részletre úgy, hogy azt sem magyarázod el mi az a részletfizetés, stb...

Természetesen jutalék van, rosszabb esetben még vállalkozóit is kérnek, vagyis magad után TE fizeted a járulékokat.

2011. aug. 30. 20:14
 2/8 A kérdező kommentje:
te dolgoztál náluk? de valami ilyesmit tudok elképzelni én is.....hogy érted hogy az a rosszabb ha vállalkozóit is kérnek, mert ilyen lehetőség is van említették...de ha az ő alkalmazottjuk vagyok ott is kell járulékot fizetni, de csak azt nekik kell ez igaz, de nyilván annyival kevesebb lesz az én bérezésem...nem tom hogy megy vállalkozóként többet lehet e eltenni ? passz... szerinted szerintetek van fix havi fizetés? mondjuk 50-60-80 ezer ft vagy vmi? vagy csak azt keresem amit az eladással hozok a konyhára, mert az nem nagy garancia pláne ilyen árak mellett és ilyen nincstelenség idején....?? várok még tapasztalatokat véleményeket másoktól is, köszi!
2011. aug. 30. 21:13
 3/8 anonim ***** válasza:

én voltam náluk ilyen melón, hát nem egy álom elhiheted.

Pofátlanul mindenkit rá kell venni arra kortól és nemtől függetlenül hogy megvegye, és persze hazudni hogy ingyenes(mikor nem az)..

Ráadásul a próbanapot sem fizetik mostmár és az hogy hogy teljesítesz a próbanapon nem garantálja hogy ott is dolgozhatsz hosszabb távon:S

Én jó messzire elkerülöm őket..

2011. aug. 31. 11:25
 4/8 anonim ***** válasza:

jah és az lemaradt hogy elvileg nincs óradíj hanem teljesítménybéres...

Vagyis ahány embert hívsz be a céghez, annyi pénzt kapsz..

2011. aug. 31. 11:27
 5/8 niki100 válasza:

Sziasztok.

Mindenkinek azt tanácsolom, hogy ne dőljenek be a kedvesnek tűnő, előny és feltételek nélküli állás interjúnk,mert az tuti Zepter! Becsapjk az embert, behívnak 20 fős társaságokat akik állást keresnek,iroda munka címszóval és mire vidékről felblattyog a jelentkező, mire megkeresi a jövendőmunkahelyét, az ajtóba szembesül vele, hogy a zepteresek megnt átb.szintottak jó párembert! és kifelé menet,mielőtt megkezdőne az "állásinterju" ahol egy kivetitő van és sorba ülnek az emebrek ,felállok!!! és megkérdezi a biztonságiőr, hogy mi abaj???? mi??az hogy állást keresek és nem Zeptert! és bunkón válaszol:na de azt se tudja, hogy mit kínálnak!!! több ember felháborodottan jön ki onnan!!!!! csatolok g kis mellékes szöveget tőlük.Kedves Pályázó!

Örömmel vettem jelentkezését, így egy állásinterjú keretében szeretnénk Önnel

személyesen találkozni.

Az állásinterjút 2011.December 29.-én csütörtökön 13:00 kor tartjuk de ha nem felel meg tudom fogadni Önt 30.-án Pénteken 13:00 kor is!

Ha lehetséges kérem hozzon magával egy nyomtatott önéletrajzot és a

recepciónál engem keressen.(Villányi Dánielt)

A munkavégzést kellemes munkakörnyezetben, korszerű budapesti

irodaházunkban biztosítjuk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérem forduljon hozzám

bizalommal, a helyszínen minden kérdésére válaszolok, valamint

megtekintheti új munkakörnyezetét is.Lehet választani hogy a XIII.

kerületi irodában szeretne dolgozni vagy a XI. vagy IX. kerület lenne közelebb

önnek.(illetve van kecskeméti régiónk és esztergomi is )viszont az

állás interjút mindenképpen XIII. kerületi központunkban tartjuk

.

Mi egy svájci központú multinacionális cég vagyunk piacvezetők

Magyarországon , világszerte többször elnyertük az év vezető brandje

díjat és a leggyorsabban fejlődő cégek egyike vagyunk.

.

Új munkatársunk napi feladatai közé tartozik:

- kimenő telefonhívások bonyolítása

- ügyfelekkel való kapcsolattartás

- időpontok egyeztetése

- szerződések, nyomtatványok kitöltése

- rendezvények szervezésében való közreműködés

- stb.

Nem szükséges hozzá vállalkozói igazolvány, és nem ügynöki munka,

kizárólag irodai tevékenységeket kell elvégezni.

A személyes találkozó címe: 13. kerület, Váci út 187.

Ez egy központi irodaház (Optima B.), több cég is van itt. A portán

elég annyit mondania, hogy Villányi Dániel hez jött állás ügyben.

Az Újpest Városkapu megállónál kell leszállni (ha Kőbánya felől

jön,akkor az utolsó kocsiba célszerű felszállni),a Balzsam utca felőli

kijáraton kell felmenni,és ott a bicikli utat kell követni az

épületig.(a Budapest bank után második fehér 5 emeletes irodaház lesz balra a 187-es)

Elnézést a kellemetlenségért ha mástól is kapott interjú időpontot a 187-es címre

ez esetben kérem annak a nevét mondja a recepción akinek válaszlevele legszimpatikusabb az Ön számára.

Várom szeretettel kérem jelezzen vissza hogy megfelel- e az időpont!

Ha esetleg nem alkalmas tudok biztosítani másik időpontot is.

2011. dec. 28. 15:29
 6/8 anonim ***** válasza:

ugyanaz mint a medical kft...

a blahánál..

2011. dec. 28. 16:00
 7/8 anonim válasza:
Az álláshirdetésből sajnos nem egyértelműen megállapítható, hogy a Zepterről van szó. Sima irodai asszisztensi állás, és mivel más hirdetések sem tüntetik fel a céget, az ember beküldi az anyagát. Velem is így volt, ez már a 2. alkalom, hogy beléjük futok, mióta munkát keresek. Mindig telefonon hívnak. A legutóbbi alkalommal felhívtak egyik nap, természetesen mindent közöltek, kivéve a cég nevét. Rákérdeztem, és elmondta az illető, hogy ez a Zepter. Akkor már nagyon mosolyogtam, mert a címből gondoltam előre. Veszekedni nem érdemes velük, ezt hallottam/olvastam, így ráhagytam a kiasasszonyra, mondtam, elmegyek (másnap lett volna az "előadás"). Nem voltam ott persze, ezért megint felhívtak, ezúttal egy másik nő lehetett, aki egy nagyon jóhírű cég nevén (amit a reklámlozást elkerülendő nem említek most meg) mutatkozott be nekem a telefonban, és természetesen nagyon hadart. Megörültem, mert pont adtam be hozzájuk önéletrajzot. Csak utána semmi se stimmelt: ugyanaz a cím volt, mint a Zepteré, és ugyanúgy már másnapra behívtak egy ilyen "előadásra". A telefonkönyvemben a számot is csekkoltam, szintén ugyanaz volt:) Én azt nem értem igazából, hogy ha én nem megyek el a megbeszélt időpontra, nem tudják vajon értelmezni, hogy ez azért van, mert nem érdekel a cégük, mint olyan? Vagy hogy azért mondom, hogy megyek, mert van annyi eszem, hogy ne biztosítsak támadási felületet nekik? Elképzelésem sincs, hogy miből gondolhatják, hogy akárcsak szikrányi esélyük van arra, hogy egy ilyen embert behálózzanak, mint amilyen én vagyok. Mégis megpróbálják! Az önismeret, humanitás szerintem mérhetetlenül idegen fogalmak az ilyen cég számára.
2012. ápr. 12. 16:44
 8/8 anonim válasza:

Sziasztok fórumozók!

Abban a reményben egészítem ki a tavalyi bejegyzéseiteket, hogy más is hozzám hasonlóan a neten kutakodva a megpályázott állás részletei után, rátalál a következőkre.

Én is régóta keresek állást, és ez idő alatt komoly tapasztalatokat szereztem, ennek ellenére, az elmúlt egy hónap alatt kétszer is belefutottam a Zepteresekbe, más néven a Royal Medical Egészségügyi Központba. Ez annak köszönhető, hogy megváltoztatták a lassan már mindenki számára ismert hirdetés szövegét.

Az egyik hirdetést már sajnos nem tudtam visszakeresni a neten, de a lényeg, hogy a a Szénatér mellett lévő Hattyúházba hívtak interjúra. Ott szembesültem a ténnyel, hogy a Zepterről van szó, így még a portán sarkon fordultam. A következő napokban többször is visszahívtak, újabb és újabb interjú-időpontokat ajánlva. Lerázhatatlanok.

A másik hirdetés szövege a következő volt:

Tisztelt Érdeklődő!

Budapestre költözött új irodámba keresek közvetlen munkatársat. Betöltendő munkakör összetett. Bizalmi feladatról szó révén megbízható és talpraesett jelentkezők önélatrajzát várom a laszlo.rudashr@gmail.com ra fényképpel ellátva ! Minden jelentkezésre kap választ, az állás betöltése augusztustól lenne aktuális.

KÖSZÖNÖM AZ ÉRDEKLŐDÉST!

Üdv.Rudas László

a válaszemail pedig a következő:

Tisztelt Pályázó!

Az önéletrajza, amit az álláshirdetésre küldött elnyerte tetszésemet, így egy állásinterjú keretében szeretnénk Önnel személyesen találkozni a sikeres együttműködés reményében.

Az állásinterjúra időpontot önnek: 2012.07.25. (szerda) 13:00-ra tudom biztosítani.

Elvárt megjelenés: Üzleties

A személyes találkozó címe: Budapest, Angyalföld 13. kerület Váci út 187.-es irodaházban lesz helyileg (ez egy 5 emeletes fehér irodaház), több cég is képviselteti magát a recepciónál segítenek a tájékozódásban.

A portán elég annyit mondania, hogy Rudas Lászlót keresi állás ügyben. a félreértések elkerülése végett kérem, mindenképpen említse a nevem a recepciós kollegámnak! Illetve Önéletrajzát hozza magával a találkozóra.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

M3 (kék metróvonal) -> Újpest Városkapu Metro megálló

Autóval-> Váci úti Tesco val szemközti épület

Budapest, 2012.07. 24

Üdvözlettel:

Rudas László

Remélem sokaknak segítségére szolgálhattam.

2012. júl. 25. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!