Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tehetek még (lent)?

Mit tehetek még (lent)?

Figyelt kérdés
Szerettem volna venni egy jó kis telefont. Keresgélések után rá is bukkantam a megfelelőre az expresszen. Írtam az embernek ő válaszolt és közölte, hogy nem küldi utánvéttel, rakjam rá a számlájára az 50.000ft-ot és akkor küldi. Ez nem is volt furcsa mert az interneten így szokás. Eltelt azóta 4 nap, hogy ráraktam, nem jött sem egy csomag, sem levélben az, hogy elküldte volna. Telefonon többször beszéltem vele, addig hazudozások voltak, majd tegnap már a leveleimre sem válaszolt és a telefonját is kikapcsolta. A feljelentést ma megtettem. Mit tudok még tenni? Személyesen nem tudok hozzá elmenni, mert nem tudom a címét és a tudakozó sem.
2010. nov. 24. 18:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azért a bokáját nem üti meg,mert több mindennel tudj a a kérdező bizonyítani,hogy becsapták.

Ott először is a hirdetés.Az feketén-fehéren le van adva.Ezt mint bizonyíték már fel tudja mutatni,hogy innen nézte ki a telefont..(minden hirdetésre sem gondolhatjuk,hogy csalás,és senki nem feltételezné,hogy éppen az a hirdetés kamu)

Igaz emailcím az nem bizonyíték,mert bárki tud csinálni..1 embernek akár több email címe is lehet..Viszont ott van a bankszámlaszám ahová utalta a pénzt.Igaz a kérdező nem írta,de ha egy bizonyos bankba kellett küldeni a számlára a pénzt(pl:OTP vagy Unicredit),akkor vissza tudja szerezni a pénzét.Ugyanis a bankokban amikor számlát nyit az ember oda már hivatalos iratok kellenek.Személyi igazolvány,lakcímkártya..

Nem is értem,miért írod,hogy a kérdező van nagy bajban..Jól néznénk ki,ha minden sértett akit becsaptak mert hiszékeny volt megütné a bokáját.Egyébként a kérdező banki igazolással tudja bizonyítani,hogy mennyi összeget és hova küldött..

A kérdező ott hibázott,hogy nem nézett utána a hirdetésnek.Az egyik hozzászóló küldött is neked egy másik hirdetés aki szintén evvel az email címmel adta fel,még a telefonszám is stimmel..(ezek szerint fix száma van)

"Nőket támogatnék anyagilag" hirdetés után nem venném komolyan a pasast,és nem is vásároltam volna tőle semmit...

Nem tudom,hogy a pénzedet vissza kapod valaha..Ha igen akkor az jó sokára lesz,mert előbb el kell hogy kapják,és csalás büntette miatt elítéljék..

Átvágtak.Utólag könnyű okosabbnak lenni,de legközelebb biztos óvatosabb leszel..

2010. nov. 25. 17:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Még valamit..

A másik hirdetés szerint a pasas Debreceni..

Talán érdemes lenne felvenni a Debreceni rendőrséggel a kapcsolatot,és panaszt tenni ott is...Hátha ők már ismerik az emailcím,vagy a telefonszám tulajdonosát..Ártani biztos nem fog..

2010. nov. 25. 17:07
 13/15 A kérdező kommentje:
Szerintem a fickó tuti debreceni, mert a ggogle kidobott a tel. számával egy álláskeresést miszerint biztonsági őr szakmában akar elhelyezkedni debrecenben.
2010. nov. 25. 22:38
 14/15 A kérdező kommentje:
A telefonszáma: 06206253820, a neve: Orosz Imre. Ha valaki megtudja a címét, kérem közölje velem privátba. előre is köszönöm.
2010. nov. 25. 22:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Abban a linkben, amit vki felrakott Nagy Alexander volt a neve...szóval még a neve sem biztos...

Sok sikert! Hátha sikerül visszakapnod a pénzt!!

2010. nov. 29. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!