Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe fektessem be a pénzem?...

Mibe fektessem be a pénzem? Tavaly óta a felére inflálódott. Mehetek hajléktalannak.

Figyelt kérdés

Kíméljenek meg az Olyanok tol hogy adjam nektek meg tudtok egy jó üzletet, nem ma születem.

Albérletben lakom egyedülálló nőként, sok mentett állatom van. Az albérlet árát felemelték.

Tavaly tavasszal örököltem nem egyenes ágon 13 milliót amit csak ingatlanra adna oda a rokon úgy, hogy ő veszi meg. Ez a kikötés.

Van egy férfi "jóbarátom" aki segített ingatlant nézni mert ő is örökölt a occsétől 15 milliót de azóta osszevesztek és az öccse nem, adja oda a pénzét.

Az összes ingatlanról lebeszélt. (ázik, szar,nincs fürdőszoba, putri, megesznek a kisebbségiek, egyedülálló nőként kirámolnak ott, lövöldöznek éjszaka a migránsok stb.)

Így élmény majd egy év.

Most januárban a putrit meg az ázott szart is megvették. Semmi nincs ilyen áron csak telek közmű nélkül.

Szerintetek mit tegyek?

Mindennek a tetejébe a 80 éves édesanyám Budapesten van és túl messze se szeretnék illetve messzebb munka sincs.

Mit tegyek ebben a formában ezzel a már semmire nem elég összeggel, ha csak ingatlant vehetek?

ma 10:45
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Írtam hogy nem egyenes ágon örököltem. De szerintem itt felesleges volt feltenni ezt a kérdést mert mint látom kevésbé tudjátok mint én.
ma 12:02
 12/23 A kérdező kommentje:
Na majd egyszer visszanézek ide.
ma 12:04
 13/23 anonim ***** válasza:

Állampapír

Ha nincsenek mély ismereteid a befektetési termékekről, akkor ebből tudsz kijönni a legjobban.

ma 12:05
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
De nem örököltél, csak fogsz. A barátod sem örökölhetett. Nincs semmid csak ígéreteid.
ma 12:08
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"Írtam hogy nem egyenes ágon örököltem. De szerintem itt felesleges volt feltenni ezt a kérdést mert mint látom kevésbé tudjátok mint én."

Csak baromságokat írsz az a baj.

"Írtam hogy nem egyenes ágon örököltem."

Ez a mondat azt jelenti hogy mittudomén volt egy nagybátyád akinek nem volt semmi közelebbi rokona vagy egyéb más okból rád hagyott valamit, ami a te örökséged, te rendelkezel felette. Maga az örökség szempontjából semmi jelentősége ennek az információnak, de ezt jelenti a nem egyenes ági öröklés.

Te a jelenleg felvázolt szituációban még NEM ÖRÖKÖLTÉL SEMMIT.

ma 12:24
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként pedig további ragozás helyett, ha van kézzel fogható pénzed, amit be akarsz fektetni, Magyar Államkincstár és Állampapír ahogy már írtam.
ma 12:25
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem öröklésnek hívják, ha akár neked, akár a "jóbarátodnak" egy élő hozzátartozója pénzt ad, vagy ingatlant vásárol, hanem ajándékozásnak. No offense, de te értelmi vagy mentális sérült vagy, és gondnokság alatt állsz, hogy egy ingatlanvásárlást nem lehet rádbízni?
ma 14:02
 18/23 anonim válasza:
100%

"Rég olvastam ennyi ostobaságot"

Hát ne haragudj, de ha ostobaságokat írsz össze vissza arra hogy vársz értelmes választ?

ma 14:23
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nekem is bűzlik kicsit a kérdés, hogy trollal van dolgunk és az egész sztori csak kitalált. Vagy ha valós, akkor valami baj van a kérdezőnél a toronyba.

Össze vissza csapong a történet tele logikai bukfencekkel.

Egyszer arról beszél hogy hajléktalan lesz, aztán meg hogy van 13 millió öröksége amit befektetne mert elinflálódik, ami nem is az övé, meg sem kaphatja csak ha ingatlanra szánja, amit a rokona fizet ki belőle, de közbe hogy fektetné be?

Semmi értelme ennek az egész agyrémnek.

ma 14:52
 20/23 anonim ***** válasza:
#9 mi is rég olvastunk ilyen baromságot, mint amit te írtál.
ma 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!