Mi az amit hiányoltok egy Szépségszalonba? Mit Várnátok el és milyen dolgok tetszenének egy ilyen helyen amíg szépítkeztek?
Figyelt kérdés
Ötleteket várom!
Csak kíváncsi vagyok!
2010. nov. 8. 15:49
1/2 anonim válasza:
Kozmetikusként dolgoztam, de nem ment... Ha lenne rá lehetőségem, magasabb szinten csinálnám az egészet... hogy a vendég érezze h rá figyelsz...ő a középpont ! Pl kávé, tea, az alap lenne hogy megkínálnám. pl sokan felírják a vendégek címét és így ünnepek előtt kedvezményes kupont küldenek nekik ki... tájékozattják a z aktuális akciókról... Pl ha valaki sokat jár hozzád, akkor egy-egy ajándék szolgáltatás... apróságok, amivel az vendég érezné, hogy örülnek, ha megy és nem a hátuk közepére kívánják... :)
2/2 anonim válasza:
Egy kizárólag pasiknak fent tartott részleget:D De ám tényleg, én ezt hiányolom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!