Megérik az árukat a kínai multifunkciós hegesztő gépek?
Figyelt kérdés
Nem munkára kéne, hobbiból autó karosszéria lakatolásra meg max egy két dologra használnám.
A lényeg, hogy megéri e? Melyik márkát típust válasszam mert ahogy nézem van egy rakat.
tegnapelőtt 22:13
1/2 anonim válasza:
Te tudod, hogy mennyire értesz a hegesztéshez. Ezekkel csodát nyilván nem lehet művelni, de saját célú szórakozás szempontjából bármelyik jó. Bár én ilyennel még nem taknyoltam, csak hagyományos fogyóelektródással vasat, illetve rozsdamentes acélt ipari AWI-val, de az sem olyan drága, és tényleg szépen lehet vele dolgozni, már ha értesz hozzá. CO-val még nem dolgoztam, de gondolom nem sokban különbözik az AWI-tól. És persze mindegyikkel lehet zárványhegyeket kialakítani, ha nem értesz hozzá. Én is csak hobbiból bohóckodtam velük a munkahelyemen, meg ugye otthon a fogyóelektródással, de meg is tanították a hegesztő kollegák, hogy hogyan kell(ene).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!