Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az emberek hogyan találnak...

Az emberek hogyan találnak maguknak munkát?

Figyelt kérdés

Ha mindig elutasito emaileket kapok, vagy egyszerűen vissza sem jeleznek. Olyankor mások mit csinálnak? Miből élnek addig?

De ha fel is vesznek valahova akkor is valami alul fizetett helyre.

32 évesen vagyok 20 éves koromtól dolgozok. És még egy panellakas árat sem tudtam összegyűjteni.

ma 08:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Olyan értékű tudással kell rendelkezni, amivel lehet többet elkérni mint 3-400.000 Ft. Azért mert te nem élsz meg ennyiből és többet szeretnél keresni, még nem fog senki többet fizetni. 357.000 Ft a 8 órás medián bér. Úgyhogy ha mások meg tudnak élni belőle, akkor neked is sikerülni fog.
ma 11:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Tehát 12 éve dolgozol, elégedetlen vagy a fizetéseddel, de nem tettél semmit az előbbre lépésért, változásért. Mi pár éve külföldre költöztünk, konkrétan nulláról kellett kezdenem mindent. A diplomámat nem fogadták el, nem volt helyi tapasztalatom, a nyelvet sem beszéltem olyan jól. Minimálbérért dolgoztam kezdetben, közben tanultam és helyi végzettséget szereztem, és "szabadidőmben" az új szakmámban próbáltam tapasztalatot szerezni. Volt időszak, mikor napi 160 km-t vezettem egy jobban fizető munkáért. Vidékre költöztünk, mert ott olcsóbb volt az ingatlan. Tanulj, szerezz új skilleket, költözz olcsóbb helyre, bérelj másokkal lakást.
ma 16:52
 13/14 anonim ***** válasza:

400 ezer...

Albi:150-200k

Kaja:100k

Miért ne lehetne megélni ennyiből??

ma 17:21
 14/14 anonim ***** válasza:
18 helyre adtam be a jelentkezésem az elmúlt 2 hónapban, abból lett 3 interjú és 1 ajánlat amit elfogadtam. Jó önéletrajz kell, szakmai hozzáértés meg megnyerő kommunikáció.
ma 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!