Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az emberek hogyan találnak...

Az emberek hogyan találnak maguknak munkát?

Figyelt kérdés

Ha mindig elutasito emaileket kapok, vagy egyszerűen vissza sem jeleznek. Olyankor mások mit csinálnak? Miből élnek addig?

De ha fel is vesznek valahova akkor is valami alul fizetett helyre.

32 évesen vagyok 20 éves koromtól dolgozok. És még egy panellakas árat sem tudtam összegyűjteni.

ma 08:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Az elmúlt 9 évbe 4 munkahelyem volt, max 1-2 hónapba telt új helyet találni, úgy hogy voltak sikertelen jelentkezéseim/interjúim is. Addig meg kaptam az álláskeresésit.

"De ha fel is vesznek valahova akkor is valami alul fizetett helyre."

Tudsz valami olyat nyújtani, ami miatt reálisan elvárod hogy ne "alul fizetve" legyél? Gyárba három műszakba lehet kicsit többet kapni, különösebb iskola nélkül.

"32 évesen vagyok 20 éves koromtól dolgozok. És még egy panellakas árat sem tudtam összegyűjteni."

Emiatt ne érezd rosszul magad, rengetegen vagyunk még így, akik nem egy jó kereső pár, vagy nem vállallták be a sok gyereket, a "szaporítóhitelért", azoknak sokunknak nincs saját ingatlana.

ma 08:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés, engem is érdekelne, bő fél éve keresek munkát, eddig csak "nem önre esett a választás" e-mail vagy semmi a mérleg. Lassan semmi értelmét nem látom, hogy bárhova is beküldjem az önéletrajzom vagy kitöltsem a jelentkezési űrlapot, úgyse hívnak be interjúra se.
ma 08:56
 3/12 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es: kereskedelmi vegzettsegem van. Nyilván nem tudok többet mutatni az átlagnál.

De nettó 300-400 ezerből NEM lehet megelni Budapesten. Nem lehet.

ma 08:58
 4/12 A kérdező kommentje:
És mindenhol ahova felvesznek ennyit kinalnanak. Mindenhol. Es el kell vállalni mert ugye ez is pénz. De ebből albérletet sem lehet fenntartani egyedül. Semmit.
ma 09:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugy hogy kepzettebbek mint a munka amire jelentkeznek, vagy jol el tudjak adni magukat.

Az olyan akit 1 perc alatt le lhet valtani eleg szar helyzetben van

ma 09:16
 6/12 anonim ***** válasza:
55%
Na ja, egyedul elni luxus, ha nem telik ra. Meg kajat rendelgetni. Ha lenne kivel megosztani a koltsegeket, mindjart meg lehetne elni fejenkent 3-400-bol.
ma 09:22
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
Erre sajnos nincs jó válasz, kereskedelmi végzettség alatt ilyen bolti eladót értesz? Mert azzal ha meggebedsz sem fogsz 600-800 nettós állásokat megcsípni. Vidékre költözés mint opció?
ma 09:23
 8/12 anonim ***** válasza:
7# vidéken kevesebb a fizu ugyanezért, ellenben a lakbér közel annyi mint fővárosban.
ma 10:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Én pl beléptem állást kínáló Fb csoportokba és elvállaltam minden szembejövő ajánlatot amit meg tudtam csinálni. Alkalmira ezek jól jöttek hogy élelmiszert tudjak venni. Egyébként én kifejezetten szerettem alkalmiba dolgozni mert nem volt kötöttség. Akkor mentem dolgozni amikor akartam vagy kellett a pénz. Később amikor lett rendes állásom, ezek a kapcsolatok megmaradtak és számíthatok rájuk mint beugrónak mehetnék.
ma 10:26
 10/12 anonim ***** válasza:
52%

Egyébként ez a kérdés már megint egy félrevezetően megfogalmazott, kérdésnek álcázott siránkozás.

A kérdező arra kíváncsi hogy hol találnak az emberke olyan munkát ahol, átlag feletti fizetést lehet keresni, úgy hogy nem kell semmiféle átlag feletti tudást vagy teljesítményt nyújtani érte, de hát ő is tudja hogy ilyen nem létezik, és ezért nem talált ilyet.

ma 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!