Az emberek hogyan találnak maguknak munkát?
Ha mindig elutasito emaileket kapok, vagy egyszerűen vissza sem jeleznek. Olyankor mások mit csinálnak? Miből élnek addig?
De ha fel is vesznek valahova akkor is valami alul fizetett helyre.
32 évesen vagyok 20 éves koromtól dolgozok. És még egy panellakas árat sem tudtam összegyűjteni.
Az elmúlt 9 évbe 4 munkahelyem volt, max 1-2 hónapba telt új helyet találni, úgy hogy voltak sikertelen jelentkezéseim/interjúim is. Addig meg kaptam az álláskeresésit.
"De ha fel is vesznek valahova akkor is valami alul fizetett helyre."
Tudsz valami olyat nyújtani, ami miatt reálisan elvárod hogy ne "alul fizetve" legyél? Gyárba három műszakba lehet kicsit többet kapni, különösebb iskola nélkül.
"32 évesen vagyok 20 éves koromtól dolgozok. És még egy panellakas árat sem tudtam összegyűjteni."
Emiatt ne érezd rosszul magad, rengetegen vagyunk még így, akik nem egy jó kereső pár, vagy nem vállallták be a sok gyereket, a "szaporítóhitelért", azoknak sokunknak nincs saját ingatlana.
Kedves 1-es: kereskedelmi vegzettsegem van. Nyilván nem tudok többet mutatni az átlagnál.
De nettó 300-400 ezerből NEM lehet megelni Budapesten. Nem lehet.
Ugy hogy kepzettebbek mint a munka amire jelentkeznek, vagy jol el tudjak adni magukat.
Az olyan akit 1 perc alatt le lhet valtani eleg szar helyzetben van
Egyébként ez a kérdés már megint egy félrevezetően megfogalmazott, kérdésnek álcázott siránkozás.
A kérdező arra kíváncsi hogy hol találnak az emberke olyan munkát ahol, átlag feletti fizetést lehet keresni, úgy hogy nem kell semmiféle átlag feletti tudást vagy teljesítményt nyújtani érte, de hát ő is tudja hogy ilyen nem létezik, és ezért nem talált ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!