Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek mik lesznek 2025...

Szerintetek mik lesznek 2025 mérvadó időszakai a kripto piac terén?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Nem tudom mennyire van jelen egy esetleges kripto közösség ezen a platformon, de ezt megszerettem volna kérdezni ugyan most kezdtem újra bele a kriptozásba, de előtte is csekély tudással rendelkeztem a témában. (Ha gondoljátok és van kezdők számára tippetek azt is szívesen várom! :) )

2024-ben a kamat vágással, illetve az amerikai elnök választással megnőtt a kriptok utáni kereslet/vásárlási kedv. Szerintetek mik lehetnek a következő évnek a történései mikor medve vagy bika görbe alakul ki a piacon? Ha egy-egy látszólag kitörő háborúval nem kalkulálunk itt.

dec. 29. 19:47
 1/2 anonim ***** válasza:

"Ha gondoljátok és van kezdők számára tippetek azt is szívesen várom!"

Minden tőzsdére érvényes szabály:

Ahhoz, hogy sikeres (=profitos) légy, nem kell tudnod a jövőt. (Ez a válasz a fő kérdésedre. Senki nem lát a jövőbe, tehát azon nincs mit tűnődni.) Minden sikeres trader a jelent kereskedi. Azt, amit épp lát a charton.

Vagy épp nem kereskedik. Merthogy az egyik legfontosabb, tudni azt, hogy mikor nem kell (!) kereskedni. Kereskedni mindig akkor kell, amikor valamelyik irányba nagyobb a valószínűség. Trendirányban nagyobb pozíciókkal, kontrában kisebbekkel. Amikor nincs azonosítható trend, vagy oldalazás van, akkor többnyire nincs mit kereskedni.

dec. 29. 20:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
dec. 29. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!