Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tippmix játékban mik a mérvadó?

Tippmix játékban mik a mérvadó?

Figyelt kérdés

Kezdő mixes vagyok.

Alltalában ugy szoktam fogadni hogy az adott csapat az aktuális formához igazítom a mixet,Viszont ott van a hazai vagy vendég százaleknis.

Melyik a mervadóbb?.

2022. júl. 23. 08:48
 1/3 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom értelmezni azt amit ide hánytál.

Nincs olyan, hogy mérvadó. Vagy működő taktika/stratégia.

Ha komolyabban akarsz ezzel foglalkozni, akkor fel kell állítanod a saját szabályaidat, és akármi is történik ahhoz tartani magadat.

Az emberek 99%-a veszteséges, kezdjél neki olyan összeggel amit nem bánsz meg ha esetleg nem látsz viszont.

Mire érdemes fogadni?

Neked kell tudni. Bár a prematch 1x2 fogadások esetén ne fáradj el a lottózóig, annak is több értelme van ha a kívánt téttel kitörlöd a segged inkább

2022. júl. 23. 09:43
 2/3 anonim ***** válasza:
81%
Statisztikát és jelenlegi formát érdemes nézni az sokat elárulHAT a csapatokról, én viszont úgy vettem észre, hogy kimenetelre nem érdemes menni. Ami hosszútávon tarthatóan hozHAT valamennyi profitot, ha értessz hozzá, az a 1,5-2,5 over valamint a Mindkét csapat rug gólt piacok, a többi nagyon lottókategória számomra.
2022. júl. 23. 10:45
 3/3 anonim ***** válasza:
74%

Mindkét előttem szólóval egyetértek, bár a kérdést én sem értem.

1x2 helyett gólok, és kitartóan sok befektetett energiával és pénzzel nyeresegessé válhatsz.

2022. júl. 23. 11:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!