Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » DÁP regisztrációhoz csak...

DÁP regisztrációhoz csak e-személyi igazolvánnyal lehet regisztrálni?

Figyelt kérdés
Ha ilyen nincs, csak személyesen lehet a kormányhivatalban?

#regisztráció #E-személyi igazolvány
dec. 29. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Vagy e-szemelyivel vagy szemelyesen, igen.
dec. 29. 11:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Pontosan, de már nagyon régóta ilyet adnak, már csak elég szélsőséges esetben tudom elképzelni, hogy valakinek régi típus legyen.
dec. 29. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, de az sem mindegy hogy mikor kiadott eszemélyi, mert az enyém hiába az nem fogadja el mert "nem elég friss rajta a tanúsítvány" szóval nekem is be kéne slattyognom vele...
dec. 29. 11:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Szélsőséges? Nekem még régi van. 2025-ben fog lejárni.
dec. 29. 16:25
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 pont ezt mondom, hogy már csak egy éven belül lejáró régiek vannak forgalomban, szóval rövidesen mindenkinek új lesz.
dec. 29. 16:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem 27 végén jár le, még is vissza dobja hibával miután kiolvassa belőle a chipet hogy "nem elég friss rajta a tanúsítvány".
dec. 29. 16:37
 7/8 A kérdező kommentje:
2025 júniusában fog lejárni a régi.
dec. 29. 17:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak olyan szemelyivel lehet regisztralni amit 2021. június 23. után allitottak ki. Ennek hianyaban marad a szemelyes ugyintezes.
dec. 29. 23:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!