Kötelességem átvenni az utánvétes csomagot?
December 5én rendeltem meg a szüleimnek a karácsonyi ajándékukat. Sajnos az egyik tárgyra rosszul írtam rá a nevet ezért kértem, hogy azt a szállítást töröljék a rendszerükből. A weboldal chaten és emailt is írtam. Mindkettőnél visszajelezték, hogy a megrendelést törölték a rendszerükből.
Ezután újra leadtam a rendelést és 2 napon belül a csomag a kezemben is volt, utánvéttel kifizetve.
Na ma néztem az emaileket és jött egy email hogy ugyanez a cég csomagot adott fel nekem. Nos mint kiderült a csomagszám alapján, hogy az elsőnek lemondott csomagot küldték el és már a Packetta átvette a csomagomat. Természetesen nem fogom átvenni, mikor egyszer már kifizettem ezt a rendelést plusz anyumék már meg is kapták az ajándékukat.
Írtam emailt a feladónak, ahol csattoltam arról képet hogy én lemondtam ezt a csomagot és ők ezt elfogadták. Még mit tudok tenni?
Amúgy ezek kávéscsészék voltak. Félre gépeltem apum nevét és miután leadtam a rendelést akkor láttam a hibát. Most ezeket a csészéket akarják nekem kiszállítani és ma jött erről email.
#5:
Ha nem veszi át, akkor mit küldjön vissza? 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!