Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kötelességem átvenni az...

Kötelességem átvenni az utánvétes csomagot?

Figyelt kérdés

December 5én rendeltem meg a szüleimnek a karácsonyi ajándékukat. Sajnos az egyik tárgyra rosszul írtam rá a nevet ezért kértem, hogy azt a szállítást töröljék a rendszerükből. A weboldal chaten és emailt is írtam. Mindkettőnél visszajelezték, hogy a megrendelést törölték a rendszerükből.

Ezután újra leadtam a rendelést és 2 napon belül a csomag a kezemben is volt, utánvéttel kifizetve.

Na ma néztem az emaileket és jött egy email hogy ugyanez a cég csomagot adott fel nekem. Nos mint kiderült a csomagszám alapján, hogy az elsőnek lemondott csomagot küldték el és már a Packetta átvette a csomagomat. Természetesen nem fogom átvenni, mikor egyszer már kifizettem ezt a rendelést plusz anyumék már meg is kapták az ajándékukat.

Írtam emailt a feladónak, ahol csattoltam arról képet hogy én lemondtam ezt a csomagot és ők ezt elfogadták. Még mit tudok tenni?

Amúgy ezek kávéscsészék voltak. Félre gépeltem apum nevét és miután leadtam a rendelést akkor láttam a hibát. Most ezeket a csészéket akarják nekem kiszállítani és ma jött erről email.

tegnap 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem, elutasíthatod. A futár vissza fogja vinni.
tegnap 20:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ. Tudom nem nagy dolog ez, de mérges lettem mikor megláttam ma az emailt. Ráadásul olyan csészét küldenek amin rosszul van ráírva a név.
tegnap 21:03
 3/8 Fragments of Fantasy válasza:
74%
Nem biztos, hogy a cég hibázott. Pont ma olvastam hírt, hogy több ezer csomagot rontott el a packeta és összevissza kézbesítették a csomagokat.
tegnap 21:04
 4/8 Fragments of Fantasy válasza:
80%
(Egyébként nyilván nem kell átvenni semmit, mondhatod hogy vigye vissza. A futárt nem érdekli, max akkor szid kicsit, hogyha nehéz a csomag.)
tegnap 21:05
 5/8 anonim ***** válasza:
17%
Online vásárlásnál eleve van 2 hét elállás, tehát vissza is küldhetnéd.
tegnap 21:12
 6/8 anonim ***** válasza:
31%

#5:

Ha nem veszi át, akkor mit küldjön vissza? 😏

tegnap 21:29
 7/8 puritan válasza:
74%
Az egyedileg készített termékekre nem vonatkozik a két hét elállási idő. Ha valamire ráíratsz egy nevet, az ilyen.
tegnap 21:41
 8/8 kutyafule4 ***** válasza:
Adminisztációs hiba történt és bepróbálkoztak, hátha rád tudják verni a veszteségüket. Ne vedd át. És ilyesmire tényleg nem él az elállási jog.
ma 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!