Vertek már át téged utánvétes szállítással?
Figyelt kérdés
Jófogáson rendeltem egy Stihl ms260-at (150.000Ft) de az eladó nem tudja adi háztól házig szolgáltatással, mivel nincs bankszámlája, de több hirdetése is van.
Mástól korábban már rendeltem egy Fűkaszát, háztól-házig! szolgáltatással gond nélkül megérkezett.
Az eladó, utánvétel adja majd fel.
Átvevés után postástól mivan ha felbontom és nem az van benne ami?
2021. dec. 6. 16:43
1/3 anonim válasza:
postásnak semmi köze hogy mi van a csomagban és meg se fogja várni míg te bontogatod meg teszteled.
Ha ilyen van, hogy sumákol a másik.. nincs bszámlája a 21. században, vagy máshogy húzza halassza a dolgot.. akkor én már állok is el az üzlettől.
2/3 A kérdező kommentje:
Lemondtam, mert nagyon gyanús volt.
Ha én el akarok adni valamit akkor egyből feladom, nem hitegetek.
amúgy ment a zöld!
Ha átvertek írd itt meg!
2021. dec. 6. 18:34
3/3 anonim válasza:
Mi az, hogy nincs bankszámlája? Akkor mire kapja a fizetését? Ez kamu. A másik, hogy csomag feladáshoz nem kell bankszámla. Szerintem hagyd a fenébe. Vagy menj el hozzá személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!