Mit szoktál csinálni a kiürült 50 forintos flakonokkal, göngyölegekkel?
Figyelt kérdés
Te mit változtatnál a betétdíjas rendszeren?dec. 27. 07:20
A kérdező szavazást indított:
Bedobálom az automatába és a kapott üvegcetlit levásárlom.
Bedobálom az automatába és a bankszámlámra utaltatom a kapott betétdíjat.
Bedobálom az automatába és az üvegbetét összegét jótékonyságra felajánlom az automatán keresztül.
Nem viszem vissza a palackokat, odaadom őket valakinek.
Nem hordom vissza a dobozokat, kidobom őket a szemétbe.
Otthagyom őket a visszaváltó helyen, hogy valaki bedobálhassa.
Kirakom őket a kuka mellé, hogy elvihesse egy hajléktalan vagy guberáló.
Bár nem vacakolok a visszaváltással, a szelektív kukába dobom ki a műanyag palackokat és a fémdobozokat.
Csak gyűjtöm, gyűjtögetem.
Egyéb, leírom.
45 szavazat
1/9 anonim válasza:
Amikor megyünk melózni van egy kis földút amin lemegyünk és ott az árokba dobáljuk ahol senki nem làtja.
2/9 anonim válasza:
Visszaviszem és az utcáról is összeszedem, hogy ne a csövesekhez jusson. Egyedül a kukából nem veszem ki, olyan mélyre nem süllyedek.
3/9 anonim válasza:
A közelemben nincs automata, szóval kuka. Kézi visszaváltással nem bajlódok, elég macerás nekem is és szerintem a bolti dolgozóknak is.
4/9 anonim válasza:
Van itt egy csövi, neki szoktam eladni 60 Ft-ért.
Minden hétfőn és csütörtökön jön egy nagy zsákkal.
5/9 A kérdező kommentje:
Darabját 60 ft-ért?
dec. 27. 10:30
6/9 anonim válasza:
Nálunk akkora a szegénység a falunkban, hogy darabját 70-ért is megveszik.
7/9 anonim válasza:
Egyelőre még visszaviszegetem, de nem bajlódok a kuponnal, hanem utalást kérek.
De az automata 10-ből 8-szor vacakol, meg amikor levinném azt a 8-10 palackot, ami két hét alatt összejön, mindig áll előttem két-három nolifer, óriási zsákkal. Már nem sok kell, hogy megunjam az egészet, onnantól a szelektívbe fogom dobálni, mint azelőtt, úgy legalább összenyomhatom és kevesebb helyet foglal.
8/9 anonim válasza:
Gyűjtöm faternak, mert ő ráér baszakodni a visszaváltással.
9/9 Dongaben válasza:
Nem dobom ki a szemétbe, ha már egyszer kifizettem érte az 50-et. Havonta egyszer visszaviszem, levásárolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!