Ki hogy járta meg a CSOK-al? Neked hogyan tette tönkre az életedet?
" Az lehet, hogy elhamarkodottan ítélkeztem, de többnyire beválik."
Hát ebben az esetben most nem vált be.
Általánosítasz. Nem kellene.
Valószínűleg nagy volt a nő körül a rózsaszín köd és attól nem látta a valóságot. Van ilyen "meseszerű" történet. Bár nem tudom, hogy mi volt ebben a történetben neked a meseszerű.
"Na de az, hogy ezt megcsinálta, aztán egy másik nővel is most ugyanezt csinálja,"
Nem írtam, hogy ugyanezt csinálja, hanem feltételezem, hogy ezt fogja csinálni, tekintettel arra, hogy ilyen értékrendet képvisel ->
"Talált egy új dögös csajt, akinek majd legyárt szintén egypár gyereket, aztán megfigyeli, hogy ő mennyire marad mellettük dögös. Ha az marad, akkor játsza tovább a családosdit vele, ha nem, akkor keres egy újabb "dögöt"."
Tehát csak feltételezem. Ha már valaki a fenti okok miatt hagyja el a feleségét és a gyerekeit, akkor valószínűleg a többi nővel is hasonlóképpen fog bánni.
Lesarkítva: Kicsit ráncos? -> Lépünk tovább.
Témát befejeztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!