Ki hogy járta meg a CSOK-al? Neked hogyan tette tönkre az életedet?
Nem, nem érthető, és nincs köze.
Ez CSOK-tól függetlenül CSOK nélkül is megtörténhet bárkivel.
Elváltam, vissza kell fizetnem.
Velem nagyon korrektek voltak, elfelezték a tartozást és részletekben rendezem.
Nyilván mivel felvettem, tudtam, hogy ha valami elcsesződik, vissza kell fizetnem. Nem azt mondom, hogy jól esett, de ez van.
Miért váltál el? Csak kérdezem.
És mindent vissza kell fizetni kamatostul?
7-es: 5 millió csok, aminek olyan 500k körül volt a kamata. Azért ez nem egy borzalmas, kifizethetetlen konstrukció. Nyilván annak, aki felelősséggel vette fel.
Nálam a férfi volt a rosszfiú, ő döntött úgy, hogy más nő kell neki a család és az 1 éves gyerek helyett.
Nem a csok miatt vállaltuk a gyereket.
8.: Úgy kellene csinálni, hogy aki megcsal, ő fizesse ki az egésznek a dupláját. Én nem tudom egyébként, honnan van ez a sok féreg férfi manapság, de valami gyalázatos a helyzet, jó meg kéne verni az ilyeneket.
És amúgy mennyit kerestetek? Nincs valami olyasmi, hogy te pl. keresel 350 ezret, a másik 250-et, és akkor így arányosan kell visszafizetni válás esetén?
Együtt vállaljátok a hitelt, felelős emberként mérlegeltük, nem tartott senki pisztolyt a fejünkhöz, a szerződés tartalma sem volt titok. Innentől tudtam, mi lesz, én vállaltam.
Az más, hogy a volt férjem nem fizette se a CSOK tartozást, se a babavárót. A CSOK nem volt gond, mert azt elfelezték, így csak nála kopogtatott a behajtó. A babaváró azonban a NAV-hoz került, így fizethetek helyette és a gyerektartást sem fizeti lassan 3 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!