Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki hogy járta meg a CSOK-al?...

Ki hogy járta meg a CSOK-al? Neked hogyan tette tönkre az életedet?

Figyelt kérdés
Én olyanokat hallottam, hogy rengeteg férfi mellől lelépett a feleség, mert talált egy kihasználásra alkalmasabb egyedet, egy jobb partit, ahol megönvalósíthatja magát, és az már kicsit sem érdekelte, hogy ott van a gyerek. Nem tudom, hogy ez mennyire gyakori, de simán eltudom képzelni, hogy már hétköznapivá váltak az ehhez hasonló esetek.
tegnap 13:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Ennek a sztorinak mi köze a csok-hoz?
tegnap 15:04
 2/11 A kérdező kommentje:
Az érdekel, hogy mennyien bánták meg. Így már érthető, vagy van elég köze hozzá?
tegnap 15:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem igazán értem.
tegnap 15:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem érthető, és nincs köze.

Ez CSOK-tól függetlenül CSOK nélkül is megtörténhet bárkivel.

tegnap 15:28
 5/11 A kérdező kommentje:
4.: Bárkivel megtörténhet, de van egy réteg, akik csak a pénz miatt vállalnak gyereket, azok meg úgyis szétmennek. Mindenkinek megvan az ára. "van az a pénz.
tegnap 15:41
 6/11 anonim válasza:

Elváltam, vissza kell fizetnem.

Velem nagyon korrektek voltak, elfelezték a tartozást és részletekben rendezem.

Nyilván mivel felvettem, tudtam, hogy ha valami elcsesződik, vissza kell fizetnem. Nem azt mondom, hogy jól esett, de ez van.

tegnap 15:42
 7/11 A kérdező kommentje:

Miért váltál el? Csak kérdezem.

És mindent vissza kell fizetni kamatostul?

tegnap 15:56
 8/11 anonim válasza:

7-es: 5 millió csok, aminek olyan 500k körül volt a kamata. Azért ez nem egy borzalmas, kifizethetetlen konstrukció. Nyilván annak, aki felelősséggel vette fel.

Nálam a férfi volt a rosszfiú, ő döntött úgy, hogy más nő kell neki a család és az 1 éves gyerek helyett.

Nem a csok miatt vállaltuk a gyereket.

tegnap 16:06
 9/11 A kérdező kommentje:

8.: Úgy kellene csinálni, hogy aki megcsal, ő fizesse ki az egésznek a dupláját. Én nem tudom egyébként, honnan van ez a sok féreg férfi manapság, de valami gyalázatos a helyzet, jó meg kéne verni az ilyeneket.

És amúgy mennyit kerestetek? Nincs valami olyasmi, hogy te pl. keresel 350 ezret, a másik 250-et, és akkor így arányosan kell visszafizetni válás esetén?

tegnap 16:12
 10/11 anonim válasza:

Együtt vállaljátok a hitelt, felelős emberként mérlegeltük, nem tartott senki pisztolyt a fejünkhöz, a szerződés tartalma sem volt titok. Innentől tudtam, mi lesz, én vállaltam.

Az más, hogy a volt férjem nem fizette se a CSOK tartozást, se a babavárót. A CSOK nem volt gond, mert azt elfelezték, így csak nála kopogtatott a behajtó. A babaváró azonban a NAV-hoz került, így fizethetek helyette és a gyerektartást sem fizeti lassan 3 éve.

tegnap 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!