Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki hogy járta meg a CSOK-al?...

Ki hogy járta meg a CSOK-al? Neked hogyan tette tönkre az életedet?

Figyelt kérdés
Én olyanokat hallottam, hogy rengeteg férfi mellől lelépett a feleség, mert talált egy kihasználásra alkalmasabb egyedet, egy jobb partit, ahol megönvalósíthatja magát, és az már kicsit sem érdekelte, hogy ott van a gyerek. Nem tudom, hogy ez mennyire gyakori, de simán eltudom képzelni, hogy már hétköznapivá váltak az ehhez hasonló esetek.
dec. 24. 13:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%

A CSOK a valaha volt legkárosabb intézkedés ebben az országban.

Nemcsak hogy az egekbe verte az ingatlanárakat, ezáltal lehetetlenné téve, hogy egy fiatal saját lakáshoz jusson anélkül, hogy lefialna 3 kölyköt, de még ráadásul létrehozta a "pénzért dugunk" típusú emberek új generációját, akik ész nélkül gyártják a kölyköket a tenyészpénzért.

Ezen felül lesz majd egy "CSOK-degeneráció" olyan életképtelen egyedekből, akiket a szüleik nevelni nem neveltek és puszta létük csak a tenyészpénz miatt van. Na, ezek az égvilágon semmilyen munkára nem lesznek alkalmasak, még talán az autógyárakban szalagdroidnak sem. Majd lehet őket eltartani közpénzből.

dec. 24. 18:51
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek a 11-es válaszolóval.

Természetesen van kivétel is, aki valóban azért vállalt gyermeket, mert szeretett volna és mellette kihasználta az anyagi lehetőségeit is.

Rokonságban - elsősorban a férfi kívánságára (nyilván a CSOK miatt) - a 3 gyermek gyorsan megszületett, majd a férfi úgy döntött, hogy nem akar családosdit játszani a továbbiakban, mert anya a 3 gyerek ellátása mellett nem olyan dögös, mint annak idején.

Talált egy új dögös csajt, akinek majd legyárt szintén egypár gyereket, aztán megfigyelni, hogy ő mennyire marad mellettük dögös. Ha az marad, akkor játsza tovább a családosdit vele, ha nem, akkor keres egy újabb "dögöt".

Köszönet érte, hogy szétcseszte 4 ember életét. A rokonságnak egy fontos dolga maradt, a lelket tartani a kétségbeesett feleségben, nehogy egy beszűkült tudatállapotnak köszönhetően a 3 gyerek hirtelen félárván maradjon.

Erről ennyit...

dec. 25. 04:58
 13/23 anonim ***** válasza:
Nálunk közvetlen családban van "CSOK-károsult". Meglett a kertes ház (az árak miatt nem a városban, hanem a közeli faluban), meglett a 3 gyerek a CSOK miatt, csak épp sem anyagilag, sem energiával nem győzik, így mindhárom gyerek neveletlen, korukhoz képest is éretlen viselkedéssel, nyaralni, kirándulni nem mennek, a gyerekek tehetségét kiaknázandó szakkörökre, edzésekre nincs pénz, nyakig vannak az adósságban. Ha nem lett volna a CSOK, akkor lenne egy gyerek és egy panellakás, de legalább normálisan élnének.
dec. 25. 09:01
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Soha az életben nem vállalnék előre gyereket darabszamra pénzért.
dec. 25. 10:38
 15/23 A kérdező kommentje:
12.: De hogy talál magának az ilyen férfi egy újabb nőt, mivel fogja meg őket?? Mindig sántítanak nekem az ilyen sztorik. A legtöbb férfi barátnőt is kínszenvedéssel kapar össze, nemhogy feleséget, nemhogy többet.
dec. 25. 12:28
 16/23 anonim ***** válasza:

#15!

Hogyan?

Versenyképes fizetéssel, céges autóval, mellette korlátlan kilométerhasználattal. Tudod, ha nem kell számolgatni a forintokat, akkor minden rugalmasabban működik. ;)

Ezt a fajta életmódot részben asszonykának köszönheti, mivel minden sikeres (nős) férfi mögött áll egy kifacsart nő...

dec. 26. 09:13
 17/23 A kérdező kommentje:

16.: "Versenyképes fizetéssel, céges autóval, mellette korlátlan kilométerhasználattal. Tudod, ha nem kell számolgatni a forintokat, akkor minden rugalmasabban működik. ;)"

Akkor ott tartunk, hogy biztosan van valamije, ami kell a nőknek. És az ilyen féreg férfiakra úgy néz a legtöbb nő, mintha valami Istenség lenne. Látod, hogy átcseszett valakit, aztán jött a következő áldozat. Az új nő is biztosan hallotta a sztorit, de látod, mégis kell neki (más esetekben meg semmiségekért képesek instant dobni a férfit). Ez inkább az ilyen nőszemélyek hitványságát bizonyítja, a férfi meg így tud sikeres lenni, hogy meglovagolja az ilyen szarhullámokat, szóval én a 12-es féle nőket nem tudom sajnálni, csak a gyerekeket, ők az igazi áldozatok.

dec. 26. 11:21
 18/23 anonim ***** válasza:

"szóval én a 12-es féle nőket nem tudom sajnálni, csak a gyerekeket,"

Pedig a férfi még nem tartott sehol, amikor összeházasodtak. Tehát a nő részéről nem érdekkapcsolatról beszélünk. Elhamarkodottan ítélkezel.

Nem véletlenül írtam ezt ->

"Ezt a fajta életmódot részben asszonykának köszönheti, mivel minden sikeres (nős) férfi mögött áll egy kifacsart nő..."

dec. 27. 07:30
 19/23 A kérdező kommentje:

18.: Az lehet, hogy elhamarkodottan ítélkeztem, de többnyire beválik.

Nem csak a pénz lehet az ok amúgy, hanem társadalmi státusz (sok barátja van, kedvelik az emberek), jól néz ki, stb. Ne haragudj, de rögtön elsőre nehéz benyalni, hogy egy minden téren átlagos férfit ezt megtudta játszani... Biztos van valamije, amit a nők nagyon megakarnak szerezni maguknak. Jó, ettől még nyilván utolsó aljadék a férfi, ne érts félre, de szeretném látni az érem másik oldalát is, csak mert ahogy beállítod a dolgokat, az igencsak meseszerű.

dec. 27. 13:24
 20/23 anonim ***** válasza:
A Fidesz segìt a csókkal a fiataloknak
dec. 27. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!