Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan tudnék gyorsan szerezni...

Honnan tudnék gyorsan szerezni kb 10-15 ezer forintot?

Figyelt kérdés

Megszorultam így néhány nappal karácsony előtt.:(

Még hó elején kölcsön adtam egy nagyobb összeget egy családtagomnak (45 ezer forintot), mert nem számítottam rá hogy beüt a gond. Viszont beütött, és párszáz forintom maradt csak egész hónapra.

A család többi tagja nem tud segíteni, korábban említett rokonom is emiatt fordult hozzám. Beszéltem vele hogy szükségem lenne a pénzemre, de csak jövő hónapban tudja visszaadni, emiatt mondjuk nem is hibáztatom, mert így is beszéltük meg.

Jelenleg csak egy kisebb összegre lenne szükségem, hogy jövő héten az ünnepeket kihúzzam, utána kitalálok valamit.

Hitelt emiatt felvenni nem szeretnék, zálogba adandó értékem nincsen semmi.

Azért írok ide hátha lenne valakinek valami ötlete, előre is köszönöm a válaszokat!

dec. 21. 21:54
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Sajnos sokan élnek idehaza napról napra, nálam 100x rosszabb körülmények között, pl a rokonom is akinek kölcsön adtam. El sem tudná képzelni az ember, milyen szomorú sorsok vannak, munkámból kifolyólag is rengeteget látok.:(

Egyelőre úgy tűnik megoldódni látszik a dolog, de köszönöm mindenkinek a válaszokat és a felajánlásokat, boldoggá tesz hogy vannak még jó emberek!❤️

dec. 23. 08:32
 22/25 anonim ***** válasza:
#21: Valóban van egy olyan mondás, hogy "a szomszéd tehene is..." de azt nem így kellene értelmezni
dec. 24. 19:47
 23/25 anonim ***** válasza:
37%

"En magamvop indulok. El nem tudom kepzelni, hogy egyszer legyek ilyen helyzetben, hogy szuksegem lenne ilyen keves osszegre, akinek 30 millioja van allampapirban es keres 800-900 ezreket, annak nehez megerteni ezt."

Mit olyan nehéz megérteni ebben? Amúgy ha ennyi pénzed van, simán átutalhattad volna az a 15 ezret, ami a vagyonod 0.05%-a, és a fizetésednek is kevesebb mint a 2 százaléka.

dec. 26. 01:28
 24/25 anonim ***** válasza:
64%
#23: Igen, az ilyen embereknek az a legnagyobb segítség, ha boldog-boldogtalan megszánja őket újra és újra, hogy egyik kölcsönből fizessék a másikat...
dec. 26. 08:43
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, nem segíteni kellene, hanem magasabb fizetést adni. Azt meg senki sem fog sajnos...
dec. 26. 15:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!