Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan tudnék gyorsan szerezni...

Honnan tudnék gyorsan szerezni kb 10-15 ezer forintot?

Figyelt kérdés

Megszorultam így néhány nappal karácsony előtt.:(

Még hó elején kölcsön adtam egy nagyobb összeget egy családtagomnak (45 ezer forintot), mert nem számítottam rá hogy beüt a gond. Viszont beütött, és párszáz forintom maradt csak egész hónapra.

A család többi tagja nem tud segíteni, korábban említett rokonom is emiatt fordult hozzám. Beszéltem vele hogy szükségem lenne a pénzemre, de csak jövő hónapban tudja visszaadni, emiatt mondjuk nem is hibáztatom, mert így is beszéltük meg.

Jelenleg csak egy kisebb összegre lenne szükségem, hogy jövő héten az ünnepeket kihúzzam, utána kitalálok valamit.

Hitelt emiatt felvenni nem szeretnék, zálogba adandó értékem nincsen semmi.

Azért írok ide hátha lenne valakinek valami ötlete, előre is köszönöm a válaszokat!

tegnap 21:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Folyószámlahiteled nincs?
tegnap 22:24
 2/13 anonim ***** válasza:

Elmész dolgozni két napot és megvan a pénzed bőven.

Karácsonyfa arushoz, vásárba, piacra pakolni a zoldsegesek cuccait, stb...

tegnap 22:32
 3/13 anonim ***** válasza:
Provident
tegnap 22:38
 4/13 A kérdező kommentje:

Van folyószámlahitelem, de ki van merítve.

Plusz munkát pedig azért nem tudok vállalni mert így is 2 munkahelyen dolgozom (kórház plusz idősek otthona), telített minden napom ünnepekig és és utána is, nálunk sosincsen megállás.:(

A Providenttel lehet hétvégén beszélni?

tegnap 22:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Eladsz valamit olcsón 15000-ért.
tegnap 23:14
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem igazán vannak sajnos értéktárgyaim. Egyedül talán a telefonom, de arra szükségem van.
tegnap 23:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Plazmaadás esetleg?
tegnap 23:39
 8/13 A kérdező kommentje:

Krónikusan vérszegény vagyok, emiatt sajnos nem adhatok. Régebben szerettem volna adni, akkor derült ki a vashiányos vérszegénységem amit azóta is kezelnek

Körbenézek hátha mégis találok valamit amit el tudok gyorsan adni, de köszönöm mindenkinek a javaslatokat :)

tegnap 23:50
 9/13 anonim ***** válasza:
hova valósi vagy?
ma 01:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Cegléd
ma 04:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!