Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan tudnék gyorsan szerezni...

Honnan tudnék gyorsan szerezni kb 10-15 ezer forintot?

Figyelt kérdés

Megszorultam így néhány nappal karácsony előtt.:(

Még hó elején kölcsön adtam egy nagyobb összeget egy családtagomnak (45 ezer forintot), mert nem számítottam rá hogy beüt a gond. Viszont beütött, és párszáz forintom maradt csak egész hónapra.

A család többi tagja nem tud segíteni, korábban említett rokonom is emiatt fordult hozzám. Beszéltem vele hogy szükségem lenne a pénzemre, de csak jövő hónapban tudja visszaadni, emiatt mondjuk nem is hibáztatom, mert így is beszéltük meg.

Jelenleg csak egy kisebb összegre lenne szükségem, hogy jövő héten az ünnepeket kihúzzam, utána kitalálok valamit.

Hitelt emiatt felvenni nem szeretnék, zálogba adandó értékem nincsen semmi.

Azért írok ide hátha lenne valakinek valami ötlete, előre is köszönöm a válaszokat!

dec. 21. 21:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%
Ha veszprém környéki lennél akkor tudnék segíteni, de így nehéz sajna.
dec. 22. 04:40
 12/25 anonim ***** válasza:
79%

Azert szamomra megdobbento, hogy embereknek szukseguk van 10-15 ezer forintra es nincs annyi penzuk. Komolyan, micsoda 15000 ft?? Bocsanat, senkit nem akarok bantani. Tudom irta a kerdezo, hogy egyik ismerosenek kolcson adott 45 000 ft-ot.. de akkor is. Embereknek nincsen meg 100ezer ft felretett penze??!!!

Es mennyien elnek igy meg a kerdezon kivul hogy szukseguk van 10ezerre, vagy 20 ezere.

En magamvop indulok. El nem tudom kepzelni, hogy egyszer legyek ilyen helyzetben, hogy szuksegem lenne ilyen keves osszegre, akinek 30 millioja van allampapirban es keres 800-900 ezreket, annak nehez megerteni ezt. Ne iteljetek el, csak egy kicsit felhaborito, hogy emberek elnek igy rengetegen, ahol 10 ezer ft is komoly osszeg...

Kerdezo en segitenek rajtad. Hol laksz?

dec. 22. 05:39
 13/25 anonim ***** válasza:
34%

Es 45 ezer a kerdezonek nagyobb osszeg... Istenem

Nekem zseppenz, sot...

dec. 22. 05:41
 14/25 anonim ***** válasza:
97%

Kedves kérdező, 45e forintot adsz kölcsön, miközben hiteled van és nincs 15e megtakarításod?

Mintha tökön szúrnád magad szándékosan... Ha napi munkát már nem tudsz vállalni a két munkahelyed miatt, akkor marad a barátoktól kölcsön kérés, avagy pár hétig meghivatod magad ebédre az ismerősöknél, sorban állsz ahol ételt osztogatnak.

dec. 22. 07:40
 15/25 anonim ***** válasza:
26%

OFF

"Krónikusan vérszegény vagyok, emiatt sajnos nem adhatok. Régebben szerettem volna adni, akkor derült ki a vashiányos vérszegénységem amit azóta is kezelnek"

Csak egy ötlet: Azt kivizsgálták, hogy nem vagy-e gluténérzékeny (cöliákiás)? A feleségemnél 6 hónapba telt, mire erre az egyszerű okra rájöttek.

dec. 22. 08:51
 16/25 anonim ***** válasza:
6%
Ingatlanod sincs? Azt is el tudod passzolni 15 ezer forintért, ha ennyire életbevágó.
dec. 22. 09:54
 17/25 anonim ***** válasza:
89%

Ha a folyószámlahiteledet már felhasználtad akkor butaság volt hitelezned a rokonodnak 45 ezret.

Javaslom menj el palackokat gyűjteni.

dec. 22. 12:02
 18/25 anonim ***** válasza:
69%

De minek adsz kölcsön, ha nulla pénzed van és el vagy adósodva?

Egyébként lesz/psz valakit és megvagy. Telefonod van, beregisztrálsz a megfelelő partnerkeresőkre és simán rá fog csapni nem egy kuncsaft az amatőr hirdetőre.

dec. 22. 18:27
 19/25 anonim ***** válasza:
84%
Ja, szerencsétlent nem szopatja szét az élet még eléggé banyeg.
dec. 22. 19:44
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Én tudok neked így is segíteni, hogy Cegléd környéki vagy
dec. 23. 03:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!