Az, hogy a boltokban az élelmiszerek java része gyakorlatilag megfizethetetlen, én mit tehetnék ez ellen?
Sziasztok!
Szerintem nem keresek rosszul, de így is olyan árak vannak, hogy gyakorlatilag csak azt tudom megvenni, amit muszáj. Péksütire már nem nagyon telik, főleg úgy, hogy az albérlet, amit bérlek, szintén drága. Eddig arra figyeltem, hogy viszonylag megfizethető dolgokat vegyek, például 400 Ft/kg mandarin vagy 300 alatt sárgarépa, de tejet már nem tudok venni, mert a laktózmentes 500-600 forint között van.
Ilyen körülmények között kellene még félretennem is, ha valaha egy kislakást szeretnék venni,20 éves hitelre :') Mit kellene tennem, és mi az, amit mindannyiunknak tennie kellene, hogy ennek vége legyen?
"tejet már nem tudok venni, mert a laktózmentes 500-600 forint között van"
Nincs laktózmentes tej, az is rendes tej, csak tesznek bele laktáz enzimet.
Vagyél laktáz enzimet, olcsóbb!
Vagy csinálj egy probiotikum-kúrát, megszünteti a laktózérzékenységet, kifejezetten erre is van valamilyen probiotikum.
Túrd fel a netet gyógymódokért...
Van pl. a GAPS-diéta is, probiotikus étrend.
Pár ötlet:
- Add lejjebb az igényeid (pl. ne akarj sütit, amúgy is egészségtelen)
- Keress olcsóbb albérletet
- Keress jobban fizető melót (ha kell, szerezz végzettséget hozzá)
- Költözz haza szülőkhöz, ha lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!