Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az, hogy a boltokban az...

Az, hogy a boltokban az élelmiszerek java része gyakorlatilag megfizethetetlen, én mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerintem nem keresek rosszul, de így is olyan árak vannak, hogy gyakorlatilag csak azt tudom megvenni, amit muszáj. Péksütire már nem nagyon telik, főleg úgy, hogy az albérlet, amit bérlek, szintén drága. Eddig arra figyeltem, hogy viszonylag megfizethető dolgokat vegyek, például 400 Ft/kg mandarin vagy 300 alatt sárgarépa, de tejet már nem tudok venni, mert a laktózmentes 500-600 forint között van.

Ilyen körülmények között kellene még félretennem is, ha valaha egy kislakást szeretnék venni,20 éves hitelre :') Mit kellene tennem, és mi az, amit mindannyiunknak tennie kellene, hogy ennek vége legyen?

ma 12:00
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Személy szerint azt tudod tenni, hogy kiemelkedsz az alsó társadalmi réteg tömegéből, amelynek vásárlóerejéhez az alapvető cikkek árai mindenkor igazodnak.
ma 12:11
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
Lépegetsz felfelé a ranglétrán, meg nem egyedül laksz hanem a partnereddel. Vagy keresel másodállást, vállalkozol pluszban.
ma 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:

"Szerintem nem keresek rosszul"

Szerintem meg de. Ha így írsz, hogy neked drága a péksütemény, akkor te egészen biztosan kifejezetten rosszul keresel. Ha tippelnem kéne, a nettód nem éri el a 300-at, márpedig az nem jó kereset.

"tejet már nem tudok venni, mert a laktózmentes 500-600 forint között van"

Aldiban 420 körül van. Én is azt veszem, mondjuk én mindig megveszek egy kartonnal, mert nem szeretek naponta vásárolni.

Egyébként, amit tenni tudsz: fejleszted magad, tanulsz, hogy piacképes tudásod legyen és jobb fizetésed. Lehet spórolni is, de a bevétel növelése mindig jobb megoldás.

Spórolni meg nem úgy érdemes, hogy lentebb adsz a minőségből, hanem hogy figyeled az akciókat és amiből lehet, abból akció esetén nagy tételben bevásárolsz.

ma 13:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

#3 Bp-n nincs tej 420ért az Aldiban, ami a legolcsóbb laktózmentes az 520 ft, de 900 ért is van a Mizo-s. 😂 De ha valaki tud linket pls dobja már be

ma 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Tessék: Roksh-on 519, a boltban kb 15%-kal olcsóbb:

[link]

ma 14:46
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 köszi, megnezem személyesen hátha ott tényleg 420at látnék, maga lenne a mámor
ma 14:53
 7/7 anonim ***** válasza:
58%
Ha neked megfizethetetlen az élelmiszer akkor sz*rul keresel.
ma 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!